Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María José Campanario protegirà a Julia Janeiro

«Temps al temps»: Arriba el moment de la vertadera María José Campanario

María José Campanario derrota la seva gran enemiga després d'anunciar que està embarassada

María José Campanario, dona de Jesulín de Ubrique i enemiga de Belén Esteban, és un dels personatges més populars del món rosa. Tothom creu saber-ho tot, però el seu entorn proper assegura que és una gran desconeguda. Segons expliquen, els mitjans de comunicació han transmès una imatge que no es correspon amb la realitat.

María José Campanario ha passat per moments força delicats perquè ha hagut de fer front a una persona que tenia molt poder. Es tracta de Belén Esteban, que l'acusava de tractar la seva filla Andrea de manera poc encertada.

La major part del públic es va posicionar al costat de la tertuliana de Telecinco i tots van assenyalar María José.

Jesulín de Ubrique sempre ha estat al costat de l'odontòloga, però mai no ha parlat sobre els problemes que l'amoïnen. El torero ha preferit guardar silenci i lluitar contra els periodistes als tribunals o fora de càmeres. Alguns col·laboradors televisius, com ara Kiko Hernández o María Patiño, han tingut problemes legals amb el matrimoni.

La princesa del poble ha aconseguit que els seguidors de la crònica social tinguin una idea equivocada de Campanario. No obstant això, aquesta situació està a punt de fer un gir de 180 graus perquè l'odontòloga vol seure al tron mediàtic que va perdre en el passat. De moment, ha donat una de les notícies més explosives dels darrers temps: està esperant el seu tercer fill.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Jesulín de Ubrique presumeix de ser un pare exemplar. | GTRES

 Jesús Manuel Ruiz, periodista expert en temes del cor, assegura que la dona de Jesulín viurà una nova etapa dins de la premsa rosa. Seguint la seva teoria, cal donar-li «temps alhora» per demostrar que María José no és tan dolenta com alguns pensen. «És atrevida, divertida i té un gran sentit de l'humor», informa.

María José Campanario desconfia dels Janeiro

Jesús Manuel Ruiz és amic de María José, per això totes les notícies que ha donat sobre ella tenen tant de pes. L'última cosa que ha explicat és que el torero i l'odontòloga es van assabentar que estaven esperant el seu tercer fill al novembre. La família Campanario ho va saber el 2 de desembre, però als Janeiro no els van dir res.

Jesulín de Ubrique és un personatge força perseguit dins de la premsa del cor i al llarg de la seva trajectòria ha patit episodis greus. Segons explica el torero Antonio Canales Rivera, un dels seus companys, Jesulín ha perdut molts diners per culpa del seu entorn. Aquesta és una de les raons per les quals desconfia d'algunes persones que són a prop seu.

María José Campanario ha passat uns dies a Madrid amb Julia Janeiro
María José Campanario ha patit durant molt de temps. | La Noticia Digital

María José ha estat acusada de tractar malament el clan Janeiro, la seva família política, però és possible que únicament estigués intentant protegir el seu marit. Seguint la informació de Jesús Manuel, l'enemiga de Belén Esteban és «una persona totalment diferent del que tothom pensa». És qüestió de temps que el públic s'adoni de la seva bondat.

Jesulín de Ubrique tremola: «Porta la veu cantant»

Jesús Manuel ho té clar: «La dona del torero acostuma a portar la veu cantant a les festes. Cosa que també ha passat quan decideix donar la cara i parlar clarament de la nova situació d'embarassada». De fet, ha estat ella qui ha decidit anunciar que els Janeiro estan esperant a un nou membre.

Belén Esteban podria perdre tot el que ha aconseguit durant el silenci de María José Campanario. El públic està desitjant escoltar noves versions i potser la col·laboradora no guanyi aquesta batalla. Tot fa pensar que estem a punt de viure un succés històric dins de la premsa del cor.