Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

La feina de 100.000 euros que Andrea Janeiro no vol: sembla d'acudit

Andrea Janeiro ha rebutjat una oferta laboral important

Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban i de Jesulín de Ubrique, és famosa des de va néixer, però mai ha volgut participar de la vida pública.

Se'n va anar d'Espanya quan va assolir la majoria d'edat per allunyar-se dels mitjans de comunicació i gaudir del seu anonimat. La veritat és que la premsa respecta la seva decisió, ja que ha tingut una actitud coherent i responsable.

Andrea Janeiro, popularment coneguda com a Andreíta, va rebre una oferta desorbitada per posar en una coneguda revista del cor. Des del primer moment va tenir clar que no volia formar part del món rosa, així que va rebutjar la feina sense pensar-s'ho. El mitjà digital 'Informalia' assegura que hi va haver una empresa que estava disposada a pagar 100.000 euros per una entrevista amb la jove.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro no ha comès mai cap error. | CEDIDA

Belén Esteban exigeix que els reporters respectin la voluntat d'Andreíta, ja que mai no ha fet res per cridar l'atenció dels mitjans. Ha tingut milers d'oportunitats de sortir a la televisió o en alguna revista, però sempre ha donat carpetada a la fama. El seu comportament és radicalment oposat al de la seva germana Julia Janeiro, filla del torero Jesulín de Ubrique.

Julia vol ser influencer i no està disposada a renunciar als seus cognoms, així que gaudeix de la vida pública sense cap pudor. És cert que no ha concedit cap entrevista ni ha participat en cap programa, però sí que ha tingut intenció de fer-ho. Segons van explicar al programa 'Sálvame', la jove estava disposada a treballar en un concurs de Telecinco.

Julia Janeiro volia operar-se el pit i suposadament els seus pares, María José Campanario i Jesulín, li van pagar aquest caprici perquè guardés silenci. Segons expliquen, va fer un tracte amb la seva família per mantenir un perfil discret, encara que ja ha protagonitzat diversos enrenous. Sembla que ara ha deixat la seva parella Álex Balboa i ha començat una nova relació amb un futbolista.

Andrea Janeiro i el seu nou germà: «75.000 euros»

María José Campanario i Jesulín de Ubrique estan esperant un nou fill, notícia que han anunciat a '¡Hola!', la seva revista de confiança. Sembla que el matrimoni no ha cobrat per aquesta exclusiva, encara que hi ha periodistes que opinen el contrari. És possible que el torero i l'odontòloga hagin signat un contracte per presentar el nadó en societat.

El diari digital 'Informalia' assegura que Campanario i Jesulín han rebut una oferta de «75.000 euros» per posar al costat del seu nou nadó. Encara no hi ha res confirmat, però tot fa pensar que acceptaran aquest projecte, per això han donat la notícia d'una manera tan amable. Els experts en crònica social coincideixen que aquesta exclusiva marcarà un abans i un després al clan Janeiro.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario
María José Campanario y Jesulín de Ubrique volverán a ser padres | GTRES

Jesús Manuel Ruiz, periodista i amic de María José, assegura que el matrimoni va amagar l'embaràs fins a l'últim moment. És una prova que volen treure'n partit a llarg termini, ja que si no fos així no haurien estat tan previnguts. El problema és que qualsevol informació relacionada amb Jesulín afecta la seva filla Andrea i ella no vol ser assenyalada.

Andrea Janeiro passa per una etapa complicada

Belén Esteban exigeix que la premsa deixi al marge Andreíta de l'últim escàndol de la família Janeiro, però això és pràcticament impossible. Jesulín i Campanario han anunciat que estan esperant un nadó i això és només el principi. La periodista María Patiño assegura que ara tots se'n recordaran d'Andrea en certs moments, per exemple durant el seu bateig o comunió.

La imatge de Jesulín de Ubrique està força deteriorada i ara té una oportunitat per demostrar que el que expliquen d'ell no és cert. El torero sempre ha presumit de ser un pare exemplar, encara que els seus enemics opinen el contrari. Les úniques persones que ho poden confirmar, els seus fills, de moment prefereixen guardar silenci.