Rocío Flores en un plató de Telecinco

El documental passa factura a Rocío Flores i es trenca al mig del carrer

La jove està completament desolada per la situació que està vivint

El documental de Rocío Carrasco ha suposat un abans i un després per a tots aquells que estan implicats en ell, però, sense cap dubte, una de les persones que ha sortit més afectades ha estat Rocío Flores. La jove fa tota la seva vida que està posicionada en la batalla dels seus pares, però mai ho havia fet d'una manera tan mediàtica.

Encara que, fins al moment, havia aconseguit suportar bé tot aquest assumpte, la primogènita d'Antonio David Flores no ha pogut aguantar durant més temps la màscara que portava posada i ha demostrat que, tot el que està succeint, l'està superant, com ha captat la revista 'Lecturas' a la portada: Rocío Flores plorant al mig del carrer.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores està totalment desolada

Fa unes setmanes, Rocío Carrasco va explicar la desagradable situació que va viure amb Rocío Flores, el motiu pel qual fa gairebé una dècada que no es dirigeixen la paraula. I és que el 27 de juliol de 2012 després d'una forta discussió, la filla d'Antonio David Flores va mantenir una forta discussió amb la seva progenitora que va derivar en una agressió. Després atacar la seva mare, la jove va sortir corrent i la va deixar allà tirada. Així, aquell va ser el detonant perquè mare i filla acabessin de trencar l'escassa relació que mantenien.

Tot i haver-ho narrat fa uns dies, Rocío Carrasco s'ha reunit amb els responsables que duen a terme el seu documental per eliminar més d'11 minuts del pròxim episodi perquè no surtin a la llum alguns dels detalls més durs de la pallissa que li va propinar Rocío Flores. La col·laboradora ha pres aquesta decisió amb l'únic objectiu de no fer més mal del que ja li ha fet a la seva primogènita, però ja és tard per a això. L''exsuperviviente' està completament desolada per tot l'enrenou que s'ha generat, tal com demostren les seves ulleres, la seva mirada taciturna i el seu silenci.

Rocío Flores ha estat capturada pels fotògrafs de la revista 'Semana' amb la cara capcota i una actitud que demostra tot el que ha estat i està vivint des que va veure la llum el documental de la seva mare. La vida de la jove s'ha posat del revés en tan sols unes setmanes i ella ha vist que no pot fer res per posar remei a la situació. La neta de Rocío Jurado no és l'única que està vivint aquest mal tràngol des de la primera grada, el seu germà, David, també ho està passant molt malament i s'ha vist superat per la situació: «No poden més».

Antonio David Flores surt en defensa de la seva filla

La narració de Rociíto sobre aquell 12 de juliol de l'any 2012 ha suposat que les crítiques contra la col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa' hagin incrementat notablement. Un fet que ha molestat molt a Antonio David Flores, qui no ha dubtat a sortir a la defensa de la seva primogènita. «El que em provoca tot això és molta tristesa», va assegurar el malagueny a les portes del jutjat on va acudir per declarar com a demandant contra la filla de Rocío Jurado.

«Que sigui la mateixa mare dels meus fills, la meva exdona, qui faci mal a la meva filla d'aquesta manera tan cruel. Ho hauria de fer amb mi i deixar la seva filla a una banda, i fer-me a mi tot el mal que voldria fer-me. No crec que sigui just que la seva mare hagi d'assenyalar la seva filla tota vida», ha sentenciat. Antonio David Flores ha destacat que la seva única intenció és protegir Rocío Flores i, per aquest motiu, i malgrat els consells del seu advocat sobre no fer declaracions, no ha dubtat ni un segon a sortir a defensar a la seva primogènita sempre que ha pogut.