Rocío Flores torna a enviar un missatge a Rocío Carrasco en directe: «Com a mínim...»

Rocío Flores ha retret a la seva mare que no parli amb el seu germà, David Flores, des de fa 7 anys

Com sabem ja, el documental de Rocío Carrasco està generant molt enrenou en les últimes setmanes, no només entre l'audiència que ho estigui veient, sinó també entre companys de televisió, amics i coneguts de la implicada.

Una de les persones que, sense dubte, més ha de dir sobre el tema és Rocío Flores, la filla de Rocío Carrasco, que és protagonista en el seu docusèrie la filla de Rocío Jurado, ja que parla en nombroses ocasions d'ella.

Fins i tot en l'entrevista que se li va realitzar en directe a Telecinco va parlar amb pèls i senyals de la suposada agressió que aquesta li va clavar quan tenia 15 anys. Des d'aquell moment, mare i filla van deixar de veure's i parlar-se.

Sembla, però, que una de les coses que pitjor està paint a la filla d'Antonio David és l'actitud que està tenint la seva mare amb el seu fill, David Flores. I és que la jove no entendria el motiu del distanciament de la seva mare amb el seu germà petit.

Aquest mateix matí ha volgut deixar això clar i enviar un missatge molt directe i clar a Rocío Carrasco. Ho ha fet en la seva intervenció a 'El Programa de Ana Rosa'. Allà ha parlat de tot el que va explicar la seva mare a l'entrevista que se li va realitzar en directe dimecres passat i ha volgut posar l'accent en el tema del seu germà.

«El seu equip mèdic li recomana que no parli amb mi, però... el meu germà també està ficat al meu 'pack'? També li recomanen que no es posi en contacte amb el meu germà?», s'ha preguntat davant de tots els col·laboradors.

Ha estat llavors quan ha revelat la relació real que ara mateix té Rocío Carrasco amb el seu fill David, és a dir, cap. «Ni una trucada en set anys? Per un aniversari? Ni per preocupar-se pel seu estat de salut? No sé, si més no em sembla qüestionable», ha afirmat la jove visiblement dolguda.

I és que sembla que la filla d'Antonio David pateix més pel seu germà que per ella mateixa. Sempre s'ha mostrat com una jove molt responsable amb la seva família, almenys amb els seus germans, i la forma d'actuar de la seva mare en els últims anys no li hauria agradat gens a ella, cosa que ara ha deixat molt clara.

En referència a les paraules de Rociíto en què assegurava que encara no se sentia preparada per aixecar el telèfon per parlar amb la seva filla, ha deixat un altre contundent missatge. «Quan tu creguis i et sentis preparada ja no em truquis a mi, truca el teu fill com a mínim».

Davant de tot això, cal recordar que el distanciament entre mare i filla es va produir a partir del fatídic dia en què es va produir l'agressió de Rocío Flores a la seva mare. Des de llavors sembla que les dues no s'han tornat a posar en contacte, tot i que la jove hauria intentat parlar amb la seva mare en diverses ocasions per telèfon.

Així doncs, segons se sap, entre Rociíto i el seu fill no hi va haver cap conflicte similar que fes que tots dos també es distanciessin, però les paraules de Rocío Flores deixen clar que, de la mateixa manera que no parla amb la seva filla des de fa anys, tampoc ho fa amb el seu fill.


Comentaris

envia el comentari