Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

«Truca'm»: Rocío Carrasco té una nova aliada en la seva batalla

Antonia Dell'Atte ofereix el seu suport a la filla de Rocío Jurado

Antonia Dell'Atte va treure a la llum, després de l'emissió de l'últim episodi de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la sentència en la qual la justícia va verificar que Alessandro Lequio l'havia maltractat. Aquesta denúncia de l'any 1991 va ser retirada per la italiana, com així ha assegurat, per protegir el fill que va tenir amb el col·laborador de televisió, el jove Clemente Lequio.

L'assumpte dels maltractaments que ha tret a la palestra Antonia Dell'Atte va sorgir després de la frase pronunciada per Rocío Carrasco, «gos no menja gos», amb la qual la filla de 'la més gran' es referia a Alessandro Lequio, deixant caure que és similar a Antonio David. I és que Lequio s'ha convertit en el seu gran defensor a la televisió.

Les declaracions de Rocío Carrasco han fet saltar amb força la italiana, que ha destapat el maltractament que va patir per part del seu ex a principis dels 90: «He protegit el meu fill d'un pare que mai hi ha set. Jo no entenc com, havent-hi proves tan evidents, m'heu cridat mentidera i boja per haver dit la veritat», ha assegurat davant les càmeres de 'Sálvame'. «Em volien veure morta. Però jo he ressuscitat», ha afirmat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«El pitjor de tot, els còmplices del maltractador»

«La veritat és una i absoluta, o un menteix o l'altre diu la veritat. Jo sempre he dit la veritat. M'he tret d'enmig per protegir el meu fill i el meu fill no té cap trauma, sap perdonar», ha confessat Antonia al reporter de 'Sálvame', Omar Suárez, en relació amb el seu fill Clemente, que va estar 20 anys sense parlar-se amb el seu pare , Alessandro Lequio. «El pitjor de tot, els còmplices. Els còmplices del maltractador», ha sentenciat, en clara al·lusió als programes que han donat cabuda al seu exmarit.

Antonia considera que, si Antonio David ha estat expulsat de Mediaset, la cadena hauria d'actuar de la mateixa manera contra el seu exmarit. Com publiquem a continuació, Antonia no s'ha quedat callada i ha criticat durament María Teresa Campos, Ana Rosa Quintana i María Patiño des del seu compte d'Instagram. Abans de finalitzar l'entrevista amb el reporter de 'Sálvame', la italiana ha volgut enviar un colpidor missatge a Rocío Carrasco: «Si vols algun consell perquè els jutges et creguin, truca'm», li ha dit.

Antonia Dell'Atte ataca diverses estrelles de Telecinco

Abans de parlar amb 'Sálvame', en ple centre de Barcelona, Antonia Dell'Atte ha carregat a Instagram contra diverses estrelles de 'Telecinco': «Un maltractador no estarà en el meu programa, va dir. L'has tingut al teu costat, tot i arribar una comunicació de l'advocat on ell admetia davant dels jutges que m'havia maltractat. Has encobert la veritat», ha carregat contra María Teresa Campos.

L'ex d'Alessandro Lequio no s'ha tallat al seu vídeo d'Instagram i, en aquest cas, Ana Rosa Quintana també ha sortit malparada per la italiana. Antonia, que va treballar en el seu dia amb ella a 'Antena 3 contra la violència de género', assegura que «em vas utilitzar, estàs asseguda a la banda d'un maltractador que m'ha maltractat».

María Patiño ha estat una altra periodista que no ha actuat bé, segons Antonia Dell'Atte. «Tot i tenir la sentència, m'heu cridat mentidera. Tota la premsa misògina que ataqueu les dones heu mentit, m'heu cridat mentidera i boja», ha sentenciat. Així mateix, la italiana ha carregat contra Mediaset: «Ell està encara a televisió. Calladets estan més guapos els maltractadors i els masclistes. Hi ha pares fantàstics als quals no doneu veu. Heu de canviar la plantilla de col·laboradors que viuen a l'Edat Mitjana i que ataquen les dones», ha finalitzat en el seu vídeo denúncia.