El germà de Mila Ximénez parla del seu estat: «Serà molt llarg»

Manolo s'ha convertit en un dels seus suports incondicionals i explica que la col·laboradora està molt millor i podria tornar molt aviat

Des que Mila Ximénez va comunicar fa un any que pateix càncer de pulmó, tothom està preocupat pel seu estat de salut. De fet, la col·laboradora està molt absent i els teleespectadors comencen a preguntar-se quan tornarà al seu lloc de treball. Per aquest motiu, s'ha volgut parlar amb el seu germà de la col·laboradora, Manolo, que s'ha convertit en un dels seus suports incondicionals.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els últims mesos de Mila

Els últims mesos de Mila Ximénez estan sent molt complicats perquè ha patit una recaiguda i ha de sotmetre's a un tractament més agressiu. De fet, la col·laboradora va arribar a manifestar que «està sent un camí llarg i molt fotut (...) Si em diuen que els tractaments no funcionen... s'ha acabat».

D'aquesta manera tan contundent, Mila Ximénez va deixar clar que prendria una decisió davant la seva situació. No obstant això, després del seu ingrés hospitalari, on es va sotmetre a diferents proves, va decidir continuar amb la segona fase del tractament.

En les últimes imatges que han aparegut de la col·laboradora, apareix més prima i caminant molt a poc a poc. Ara bé, s'assegura que es troba molt millor i que l'evolució és positiva. 

Parla Manolo

Els seguidors de Mila volen saber com es troba i per aquest motiu, el diari 'ABC' no ha dubtat en posar-se en contacte amb una de les persones que està al seu costat. Ens estem referint al seu germà Manolo, que l'està acompanyant en tot moment en aquest dur tràngol.

Així doncs, Manolo ha assegurat que «Mila està seguint el seu tractament i, gràcies a Déu, millorant, però el camí serà molt llarg». D'aquesta manera, ha deixat clar que la col·laboradora està millorant gràcies al tractament, però també ha exposat que evoluciona a poc a poc i que la situació requereix temps i paciència.

 

Els seus suports incondicionals

El seu germà Manolo ha estat en tot moment amb ella i hem pogut veure'l en diverses imatges. És més, les seves germanes, Nani i Concha, també estan al seu costat i, per descomptat, la seva filla Alba no hi pot faltar. 

És cert que Alba Santana viu a Amsterdam, però viatja amb freqüència fins a Madrid per poder fer costat a Mila i acompanyar-la a les sessions de quimioteràpia. Així mateix, no cal passar per alt que, a més, Mila Ximénez compta amb el suport i afecte dels seus companys, com Terelu Campos, Raúl Prieto, David Valldeperas i Jorge Javier Vázquez. Precisament, el presentador ha explicat que «aquest cap de setmana he parlat amb ella i està estupenda».

Amb tot això, Jorge Javier també ha exclamat amb il·lusió que «aviat la tindrem per aquí. Tant de bo, perquè la trobem molt a faltar». Per tant, Mila Ximénez s'està recuperant i podria tornar molt aviat a 'Sálvame' per continuar amb la seva feina i visibilitzar el càncer. 


Comentaris

envia el comentari