Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Joana Sanz.

La dona de Dani Alves, Joana Sanz, posa punt final a la seva relació: «Ni en l'amor»

La model ha penjat una frase reveladora sobre la seva vida amorosa

Dani Alves continua en presó provisional sense fiança fins que se celebri el judici. L'exjugador del FC Barcelona està acusat d'una presumpta agressió sexual a una jove de vint-i-tres anys. Els fets van ocórrer a la discoteca Sutton de Barcelona el passat trenta de desembre de 2022.

La seva parella, la model Joana Sanz, sempre ha defensat el brasiler a capa i espasa. Però, mentre que ell es manté incomunicat a les seves xarxes socials, com qualsevol presoner, Sanz cada vegada puja més contingut al seu Instagram. I no tan sols contingut promocional o imatges seves, també aprofita aquesta plataforma, on gaudeix de gairebé un milió de seguidors, per llençar algunes indirectes molt directes.

Joana Sanz va començar el 2023 de la pitjor manera possible

La model canària continua perseguint els seus somnis i recuperant la felicitat arrabassada en aquest inici fatídic d'any 2023. La model, a banda de rebre la mala notícia de l'ingrés en presó de la seva parella, Sanz va perdre a la seva mare i al seu gos Coco, el qual compartia amb l'exlateral culer.

Així i tot, Joana Sanz no vol estar-se a casa. Vol superar aquesta difícil situació sortint fora i gaudint de la vida. Així mateix, ho va fer aquest cap de setmana sortint amb una de les seves millors amigues a una bolera, en principi, de Barcelona.

Tot i que aquest joc no és el fort de la canària, ella s'ho va prendre amb molt d'humor. Després d'intentar fer un ple o semiplè, i només tirar dues bitlles a terra, la influencer va aprofitar per fer un símil amb la seva vida amorosa. «Ni en el joc ni en l'amor», sentenciava.

Imatge de Joana Sanz jugant als bolos
Joana Sanz va fer un símil del joc de bitlles amb la seva vida amorosa. | Instagram | @joanasanz

La model es va emportar una greu sorpresa en conèixer que la seva parella estava acusada d'un delicte d'agressió sexual. I és que aquesta frase es podria considerar ja definitiva sobre el que pensa fer Joana Sanz respecte a la seva relació amb l'exculer. Sembla poc probable que tornin a ser parella.

La seva tornada a les passarel·les

Després d'unes setmanes allunyada de les passarel·les, fa uns dies va tornar al seu hàbitat natural en la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. Sanz va desfilar davant de milers de madrilenys que li van donar el suport perquè, a poc a poc, vagi recuperant-se anímicament.

En el seu perfil d'Instagram va agrair tot aquestes mostres d'estima del públic. «Tinc el cor ple d'amor i agraïment per tantes paraules boniques, pels aplaudiments en sortir a passarel·la, per les abraçades i sobretot, per donar-me suport perquè torni a projectar-me», afirmava la model canària.