Muntatge de fotos en primer pla de Ion Aramendi i la seva dona, María Amores

La dona d'Ion Aramendi revela com és la seva vida íntima amb el presentador

María Amores, la seva parella des de fa més de 15 anys, parla de com és la seva vida sexual

Ion Aramendi és, sens dubte, el presentador de moda del moment. Gràcies a la seva naturalitat i simpatia, està vivint una reeixida etapa professional.

Un excel·lent moment professional que va de la mà del seu dolç moment personal. I és que, a més de ser el nou presentador de 'GH VIP 8', està feliçment casat amb María Amores.

La parella, que manté una relació des de fa més de 15 anys, té 3 fills: Ion, 10 anys, Marieta, 8 mesos, i Lucas, 5 anys.

El mateix Ion Aramendi, en una entrevista recent amb El Español revelava el secret del seu matrimoni.

El secret del seu matrimoni

«Simplement, que no t'avorreixis amb la teva parella. Que sigui la persona amb qui més et ve de gust parlar, prendre't una canya o discutir de l'educació dels nens. Que no es converteixi en una rutina sense comunicació», explicava.

Ion Aramendi somrient amb la seva dona, María Amores
María Amores parla de la seva vida íntima amb Ion Aramendi | @sraamores, Instagram

Tan enamorat com el primer dia, el presentador es desfeia en afalacs cap a la seva dona, a qui defineix com «la millor persona, més intel·ligent i més generosa». «Gràcies a ella, en un 99%, som la família que som, tinc els fills que tinc i tinc la vida que tinc, que és una vida molt feliç», afegia.

Per part seva, María Amores, que lidera el videopodcast de Mtmad 'Generouser', on reflexiona sobre la família i la maternitat, també ha revelat com és la seva vida íntima amb el presentador.

María Amores parla de la seva vida sexual amb Ion

De fet, fa uns mesos, María, també professional de la televisió, estrenava aquest nou projecte rebent una visita molt especial, la del seu marit.

Al videopodcast, Ion Aramendi i la seva dona, María Amores, se sinceraven sobre la seva vida sexual, sobretot després de ser pares.

«Quan va néixer el primer, va venir la recuperació... recuperar la complicitat va costar una mica més. Després el segon i el tercer... A veure, és molt complicat. No només conciliar la vida professional i personal, sinó també la personal i la sexual», explicava Ion.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Captura de 'Supervivientes' amb María Amores y Ion Aramendi abrassats al plató el 18 de juny de 2023
María Amores parla de la seva vida íntima amb Ion Aramendi | Mediaset

«És molt difícil amb tres fills dansant per casa. Però, mira, escapadetes com aquesta que fem de tant en tant o alguna nit en un hotel, ja que sempre estimula una mica tot», afegia.

I van ser tan sincers que fins i tot van explicar com dormen: «Amb pijames gens 'sexys'», confessaven tots dos, entre rialles.

Tampoc van tenir objeccions a explicar com són al llit. «Tu ets més gatet i jo soc més lleó de Zimbabwe, però tampoc és que faci el salt del tigre», deia Ion.

«No hem ficat ningú a la nostra relació, ni un trio...»

Pel que fa a joguines sexuals, el presentador de 'GH VIP 8' explicava que «no les veig necessàries, mai he estat fanàtic».

Mentre que María afirmava que sempre han estat molt clàssics en aquest sentit. «No hem sortit del normal... No hem ficat ningú a la nostra relació, ni un trio, ni intercanvi de parelles, ni coses així», afirmava. I afegia: «Jo no vaig per aquí, soc de pocs artificis en general».

Unes paraules que Ion mantenia: «No hem tingut mai aquesta necessitat, cap dels dos, sense estar per res en contra d'això». Finalment, concloïa, perquè no s'apagui la flama de l'amor, «no avorrir-se és la clau».