Primer pla de Karlos Arguiñano.

La dona de Karlos Arguiñano sorprèn explicant el secret de la seva família

Descobreixen el costat d'Arguiñano més personal

Karlos Arguiñano fa més de tres dècades que és a la televisió. Des de llavors, pràcticament cada dia es cola a les llars de milions d'espanyols. Se'l coneix per la seva faceta de cuiner, però la seva dona i el seu fill ens obren les portes de casa seva revelant el seu costat més personal.

 

Joseba ha seguit els seus passos als fogons i guarda una gran semblança física amb ell. Ha decidit per un moment aparcar el davantal per mostrar un vessant més desconegut del xef a la revista Lecturas.

Arguiñano és un apassionat de la seva família. És possible que molts no estiguin al corrent, però són el motor de la seva vida. Ja compta amb tretze nets.

Tant el cuiner com la seva esposa Luisi han aconseguit formar una família feliç i unida. Asseguren que els set fills del matrimoni han heretat, d'una manera o altra, el talent del pare a la cuina. Tot i això, el que més popularitat té en aquests moments és Joseba.

Es pot dir que és el que té més possibilitats de seguir els passos del seu progenitor a la televisió. Té molt de carisma i aconsegueix ficar-se el públic a la butxaca cada vegada que es posa davant d'una càmera. Amb força freqüència comparteix programa amb el seu pare, on té l'oportunitat de preparar receptes de rebosteria.

Muntatge Karlos Arguiñano i el seu fill
Karlos Arguiñano ha vist com el seu fill Joseba seguia els seus passos. | CatalunyaDiari
 

El popular cuiner i la seva dona no entendrien la vida sense els seus fills i els seus nets. Els adoren i els inculquen l'amor per la cuina. Són habituals les reunions familiars al mas rústic que el matrimoni té a Zarautz.

Com és lògic, amb tants nets a casa sempre sorgeixen les equivocacions. Tal com assenyala Joseba en to d'humor, «són uns tretze nets, que l'aita confon els noms».

Karlos Arguiñano encara recorda com de malament ho van passar ell i Luisi durant el confinament. Les restriccions sanitàries els impedien de reunir-se amb els seus. Allò va ser excessivament dur per a ells, acostumats a tenir-los sempre molt a prop.

En qualsevol cas, allò ja forma part del passat i ara l'única cosa que els preocupa és continuar sent molt feliços junts. Tot i tractar-se d'una família molt nombrosa, sempre fan tot el possible per veure's i gaudir dels petits plaers de la vida.

El seu fill mitjà, Joseba, creu que algun dels seus germans seguirà la tradició familiar. «Hi ha molts que són cocinillas», apunta. És conscient que es tracta d'una passió que s'ha de transmetre des de molt aviat i que ha d'implicar tothom.

Explica que «els meus germans i jo cuinem a casa i cuinem amb els fills també». En el seu cas, ho realitza amb la seva parella Natali i amb els seus dos fills de 6 i 2 anys.

Karlos Arguiñano els ha obert moltes portes

Karlos Arguiñano sap que molts dels seus fills ho han tingut més fàcil pel cognom. Així ho admetia Joseba fa unes setmanes a una entrevista. «M'ha facilitat que m'obrissin les portes», indicava.

Segons la seva opinió, «mai ha estat un pes per a mi perquè no conec no ser Arguiñano. Sempre he estat així i ho porto amb naturalitat», explicava. Es confessa un gran admirador del televisiu xef.

María Luisa no surt de casa per por al coronavirus
Karlos i la seva dona Luisi. | GTRES
 

«Ara dic frases del meu pare als meus fills que mai no pensaria que diria», apunta. Explica que té germans «amb ulls blaus i rossos com la meva mare. Jo, no obstant això, em semblo més a l'aita, com el germà gran».

Estan molt orgullosos d'assemblar-se a Karlos i de seguir el seu camí als fogons. Ho consideren tot un mestre de les cuines, però també de la vida.