Primer pla Ivonne Reyes

Ivonne Reyes li confessa al seu fill que Pepe Navarro deia la veritat

Ivonne Reyes ha perdut la demanda que va interposar contra Pepe Navarro

Ivonne Reyes rep una notícia que el deixa fora de joc completament: ha perdut la demanda que va interposar Pepe Navarro. Està devastada, però segueix creient en la justícia i arribarà fins al final de l'assumpte per demostrar que no mentia. Se sent intimidada per Pepe Navarro, especialment perquè aquest l'ha insultada públicament en un to massa contundent.

Ivonne s'ha assegut a parlar amb el seu fill Alejandro i li ha explicat que Pepe Navarro explicava la veritat: la jutgessa no identifica cap delicte. El líder de 'Esta noche cruzamos el Mississippi' defensa que mai no ha amenaçat la seva exparella i està satisfet amb el resultat judicial. Ha parlat amb la periodista Isabel Rábago per deixar clar que ell mai no ha participat en certes situacions.

Muntatge fotogràfic d'Ivonne Reyes i el seu fill.
Ivonne Reyes explica la veritat a Alejandro   | GTRES

«M'han absolt i estic tranquil en saber que no em pot fer mal, ni que continuarà fent ús de l'assumpte. Si aquest tipus de casos fan mal a persones anònimes, imagina't una persona com jo, que és pública». Aquestes declaracions marquen un abans i un després, ja que no deixen en bon lloc la mare d'Alejandro.

Ivonne Reyes defensa que mai no ha intentat aprofitar-se de la seva desgràcia, simplement es va sentir assetjada i va posar el tema en mans de la justícia. Els organismes pertinents van derivar el cas al Jutjat de Violència de Gènere de Madrid, però la model no tenia aquesta intenció. Simplement s'ha dedicat a seguir els consells dels advocats, per això té la consciència tranquil·la.

Reyes té molta confiança amb el seu fill, sempre ha estat sincera amb ell i s'ha vist en l'obligació d'explicar-li la veritat. Pepe Navarro, segons la sentència que ha sortit publicada, és innocent i no ha comès cap delicte. Molts periodistes volen parlar amb la veneçolana, així que ha donat explicacions a les seves xarxes socials per aclarir els dubtes.

Ivonne Reyes sorprèn: «És un triomf»

Ivonne va concedir una entrevista a 'Sálvame' per revelar que s'havia sentit amenaçada més d'una vegada. No tenia proves per demostrar que Pepe Navarro estava al darrere, però creia fermament que havia d'anar amb molt de compte amb ell. L'última denúncia que va interposar va acabar al Jutjat de Violència sobre la Dona i per a ella és un mèrit.

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
Ivonne Reyes perd la denúncia que va posar contra Pepe Navarro   | Telecinco

Reyes s'ha sentit incompresa durant molt de temps perquè la justícia no donava pàbul a les denúncies que interposava. «Per mi és un orgull i un triomf haver arribat fins aquí, encara que l'acusat hagi estat absolt», ha escrit a les seves xarxes. «Com a personatge públic em veig en l'obligació de no rendir-me i continuar lluitant perquè es faci justícia».

Pepe és un mestre del món de l'espectacle i sap que la sentència el deixa en bon lloc perquè el públic ha començat a preguntar. Hi ha la possibilitat que la veneçolana no hagi explicat la veritat en el tema més important: la paternitat del seu fill. Tot i això, les autoritats li han donat la raó i fins que es demostri el contrari Alejandro és de Pepe Navarro.

Ivonne Reyes explica la veritat i fa una promesa

Ivonne sap que el seu testimoni ha ajudat moltes dones, per això no es vol rendir tan fàcilment. La jutgessa li ha donat l'esquena i reconeix que ha estat molt dur assumir-ho, però continuarà endavant. «Moltes vegades et desil·lusiones del sistema i t'esgotes de tanta iniquitat, perds fins i tot la identitat en no ser capaç de rescatar la teva autoestima».

Reyes treballa de col·laboradora en diversos programes de Telecinco i seguirà aprofitant la seva presència a la televisió per alçar la veu. De moment només hi ha una veritat: Pepe és el pare del seu fill, malgrat que certs periodistes ho neguin. És cert que Pepe Navarro continua tenint molt de poder, per això el tema genera tanta controvèrsia.