Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila

Gloria Camila, deixa muts els seus companys en explicar la veritat sobre el seu pare

Gloria Camila ha explicat a plató què hi ha darrere del comportament d'Ortega Cano

Gloria Camila està vivint un dur intercanvi de declaracions i retrets amb Ana María Aldón, la dona del seu pare. Intercanvi que s'ha produït entre revistes i platós, fet que ha provocat la indignació pública d'Ortega Cano. Un comportament que ha portat a la seva jove filla a explicar què hi ha darrere de tot això.

La filla del torero ha utilitzat la seva presència a Ya son las ocho, on treballava com a col·laboradora, per explicar la veritat del que ha passat. Ho ha fet de manera clara i contundent.

Gloria Camila explica què ha fet Ortega Cano

La filla de 'la més gran' ha vist que aquests dies Ortega ha estat notícia per dues qüestions. Primer, perquè ha cridat i 'amenaçat' la premsa quan se li va preguntar pel conflicte entre la seva filla i la seva dona. Segon, perquè, de manera inesperada, ha abandonat El Rocío, on estava gaudint amb Ana María.

Aquesta situació ha comportat que es comenti que el de Cartagena està molt enfadat amb la dissenyadora per la seva darrera entrevista contra Gloria. Entrevista de la qual va tenir coneixement després de ser-li enviada per la jove. Tant és així que hauria decidit deixar sola la seva dona a Almonte, malgrat que ella ha desmentit que es produís per aquest motiu.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Gloria Camila sap que Ortega Cano se n'ha anat del Rocío deixant allí la seva dona | GTRES

Sigui com sigui, a Gloria Camila se li ha volgut preguntar sobre això a Ya son las ocho i ha estat molt clara. Per això va començar la seva intervenció reconeixent que «sí que va enviar la portada al meu pare. Va ser una manera de preguntar què és això?».

Tot seguit, ha aclarit que Ortega «no se'n va del Rocío ni per la portada ni pels titulars ni perquè s'hagin barallat. Se'n va perquè està d'apoderat i tenia un viatge a Nimes, França, amb el seu torero. Aleshores, va haver d'anar-se'n».

«Va estar uns dies a El Rocío i després, quan va haver d'anar-se'n, se'n va anar, res més. Aquesta és la veritable raó».

Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega
Gloria ha explicat que el seu pare ha marxat per un motiu laboral | Instagram

 

Gloria Camila també es mostra contundent amb la dona del seu pare

L'ex de Kiko Jiménez no ha dubtat, de la mateixa manera, a parlar de la situació actual amb la parella del dretà. En aquest sentit, ha exposat: «Ella fa l'entrevista divendres i jo li truco dissabte i li vaig dir que m'agradaria parlar amb ella en persona. I és que crec que és com cal parlar les coses».

«Després Ana va haver d'anar a El Rocío, jo vaig tornar a Madrid i dimecres va ser quan va passar això de la portada. I aquí es va quedar».

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria també ha parlat de la seva situació amb Ana María Aldón | Telecinco

Després, se li ha preguntat si a Ortega Cano li han pogut fer malbé algunes de les coses que ha dit Aldón. Gloria ha respost: «Suposo que hi haurà coses que no entén, però això ja és entre ells. Jo no li he preguntat què opina, simplement li vaig enviar la portada i no vaig tenir l'oportunitat de parlar amb ell».

Aurelio Manzano ha volgut que 'es mullés' més i li ha dit que és massa políticament correcta per no ferir el torero. Davant d'això, ella ha manifestat: «Tinc la meva opinió sobre moltes coses, però m'han donat una educació i uns valors i, per això, ni crec ni entro en polèmiques. Contesto des de la sinceritat i amb tot el respecte del món sense que ningú es pugui sentir ofès».