Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro torna a casa després de la trucada desesperada de la seva mare

Belén Esteban ha parlat sobre el difícil que està sent la seva recuperació

Belén Esteban segueix immersa en ple procés de rehabilitació després de la caiguda que patia en directe. Una situació que ha tingut la col·laboradora molt angoixada i que li està passant factura, tal com s'ha lamentat a les xarxes socials.

«Fa 41 dies que no em puc moure. Quines ganes tinc de tornar a la meva vida. Ja queda menys, però és molt dur parar de sobte», ha compartit amb els seus seguidors.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban va haver de passar per quiròfan després de trencar-se en directe la tíbia i el peroné | GTRES

I és que a la de Paracuellos se li fan dures les sessions de rehabilitació diàries que li permetran tornar a la normalitat en uns mesos. «Tornaré amb molta força i il·lusió», prometia. «No tinc paciència i amb això cal molta paciència», reconeixia. I és que Esteban està passant-ho realment malament i es troba en una etapa força delicada.

«M'emociono amb tot, estic supersensible amb tot», afirmava «M'emociono perquè el primer que vull és donar les gràcies a tots els meus companys, als que surten a la tele i als que estan darrere».

El peu trencat de Belén Esteban
Belén Esteban va patir una caiguda en directe | GTRES

«No n'hi ha ni un que no m'hagi escrit. Jo no responia i em seguien escrivint. Vull enviar un petó a tota la gent perquè no us imagineu l'afecte, els missatges que m'estan arribant i tot», va voler agrair les mostres d'afecte rebudes.

«No m'he fet una fractura, m'he fet un 'fracturó'. M'he trencat el peu, m'han posat 20 caragols i dues plaques. Soc diabètica, no ha estat fàcil i no ho estic passant bé», explicava.

«Se m'ha parat la vida tres mesos, tenia moltes coses, soc una dona molt activa i veure'm així és molt dur», deia plorant i gairebé sense poder parlar.

Després de la caiguda que patia Belén i que li ocasionava una fractura de tíbia i peroné amb desplaçament, també arribaven les complicacions posteriors.

Belén Esteban ho està passant realment malament durant la seva rehabilitació

«No em van poder operar per unes butllofes que em van sortir a causa de la inflamació de la cama, em van operar el dia 6 de maig», sostenia.

«L'operació va tenir una durada de 2h i 45 minuts i en l'operació em van haver de col·locar dues plaques i vint caragols. Em van fer dues cures al quiròfan perquè m'havien de sedar», revelava.

Per sort, Belén ha pogut comptar en tot moment amb el suport de la seva filla AndreaJaneiro i el seu marit, Miguel Marcos, que no s'han separat d'ella en cap moment.

Andrea Janeiro mira a cámara
Andrea Janeiro, molt preocupada per l'estat de la seva mare |

Això sí, ha demanat respecte a la premsa i «una mica de tranquil·litat». Sobretot, perquè està treballant de valent per posar-se bé, que és el que desitja.

«Vull donar les gràcies a la premsa, però demano si us plau que em respectin quan he de sortir de casa per acudir al metge, ja que considero que és innecessari que se'm fotografiï o que es pretengui que a l'estat actual de salut contesti les preguntes dels reporters».

«Espero que la premsa no es molesti. D'ara endavant qualsevol notícia referent a la meva salut, les donaré a través de les meves xarxes socials», comentava.

Stories de Belén on agraeix al seu marit
Belén Esteban ha agraït el suport de Miguel Marcos | España Diario

L'ex de Jesulín també ha estat desapareguda a les xarxes socials i ha hagut d'abandonar els seus compromisos professionals.

A més, la vida de la col·laboradora de Sálvame ha canviat completament, i és que fins i tot s'ha vist obligada a modificar les habitacions de casa seva. De fet, per a ella és impossible pujar i baixar escales, per aquest motiu, està instal·lada al pis de baix.

Aquest estiu, la mare d'Andrea Janeiro també ha hagut de canviar les vacances. Cada any, Belén aprofita per viatjar fora d'Espanya i per visitar la seva mare a Benidorm. Tot i això, els seus plans s'han vist completament trastocats.