Fotomuntatge d'Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado.

L'exmarit d'Anne Igartiburu se n'assabenta que ha demanat una segona oportunitat

Pablo Heras-Casado ja sap el motiu d'aquesta petició inesperada

Anne Igartiburu ha viscut unes últimes hores frenètiques després que TVE tingués la intenció de tancar el programa que fa tants anys que presenta a La 1. El seu marit, Pablo Heras-Casado, s'ha assabentat que la basca ha demanat temps i sobretot, que li donin una segona oportunitat.

 

La conductora de Corazón, impactada després de llegir la notícia en què s'afirmava que es quedaria sense feina, no donava crèdit a aquests rumors.

I és que tot l'esforç que havia fet durant tots aquests anys seria en va i hauria de començar a buscar un nou projecte professional lluny dels focus.

Imatge d'Anne Igartiburu passejant amb el seu exmarit.
Anne Igartiburu, fa uns anys, passejant amb el seu exmarit. | GTRES
 

Aquesta notícia del possible final de Corazón va ser un cop dur per a Anne Igartiburu, que travessava per una etapa molt tranquil·la a la seva vida. Però la comunicadora es va quedar descol·locada després de saber les veritables intencions de RTVE.

Anne Igartiburu respira després del seu acomiadament

La veritat és que Televisió Espanyola va decidir fa uns dies començar una reestructuració de la seva programació. Volia acabar amb alguns dels programes que més èxit i més han gaudit del beneplàcit dels espectadors.

Corazón i España Directo eren els espais que TVE preveia retirar en tot just un parell de mesos. Però en les últimes hores un mitjà digital ha publicat que s'hauria reconsiderat aquest final de Corazón.

Imatge d'Anne Igartiburu presentant el programa 'Corazón' a TVE.
Anne Igartiburu ha decidit passar a l'acció després dels rumors. | TVE
 

Així, segons apuntava Bluper les últimes hores, s'hauria donat una altra oportunitat a Anne Igartiburu per continuar conduint aquest espai de societat.

Per si no n'hi hagués prou, segons aquest mitjà la presentadora es va reunir amb els responsables de RTVE per demanar explicacions. Volia intentar arribar a un acord amb l'ens públic perquè pogués continuar presentant més temps. Parlem d'un espai longeu que va ser un referent als seus inicis i que a poc a poc s'ha anat desinflant.

Anne Igartiburu demana una segona oportunitat als seus caps

El que se sap d'aquesta reunió entre les dues parts és que ha estat fructífera per als interessos d'Anne Igartiburu. I és que segons apunta l'esmentat mitjà digital, com a mínim Corazón seguirà emetent-se fins al mes de setembre.

No se sap exactament de què han parlat, però crida l'atenció que aquesta reunió hagi tingut lloc hores després que es conegués la notícia del possible adeu.

Primer pla de la presentadora Anne Igartiburu
Anne Igartiburu ha mantingut una reunió fructífera amb els seus caps. | TVE
 

A partir d'aquí, TVE tornarà a analitzar en quin moment es troba el programa de La 1. Decidirà finalment si prorroga durant un any més aquest programa de cor o el guarda en un calaix de manera definitiva.

En primer terme, estava damunt la taula la possibilitat d'allargar La hora de La 1 fins a les 15:00, just quan comencen els informatius, però la idea no ha acabat de quallar.

▶️ Tamara Falcó desvela el secreto mejor guardado sobre su físico

RTVE manté la periodista basca malgrat els rumors

De moment, continuarà l'emissió de Corazón tot just acabar aquest programa d'informació general. Anne Igartiburu no n'ha comentat res i continua mostrant-se com sempre a través de les seves xarxes socials.

Amb tot, la periodista seguirà al peu del canó portant les regnes del programa durant la setmana. Cal assenyalar que hi va haver una proposta de deixar el programa només els caps de setmana, però per ara no serà efectiu aquest canvi.

Si així passa el pròxim mes de setembre, hi podria haver l'opció que la biscaïna es posi a presentar l'edició dels caps de setmana. Un espai que des del març d'aquest any condueix la periodista Cristina Fernández. De moment tot s'ha quedat en rumors i la continuïtat del programa és segura fins al setembre.