Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.

Vania Millán, la dona que està enmig del matrimoni entre Sergio Ramos i Pilar Rubio

Pilar Rubio no ha fallat a la seva excunyada al seu dia més important

Vania Millán acaba de passar per l'altar amb el cirurgià Julián Bayón després de dos anys de compromís.

I entre els convidats a l'exclusiu enllaç no hi podia faltar Pilar Rubio, íntima amiga de Vania des de fa molts anys.

Concretament, des que Vania estava casada amb René Ramos, germà del seu marit. Així, malgrat la ruptura de la parella, la relació entre les excunyades no s'ha vist gens afectada.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio ha estat una de les convidades estrella al casament de Vania Millán. | Europa Press
 

Tant és així, que s'ha especulat molt sobre el suposat mal rotllo existent entre Lorena Gómez, actual parella de René, i Rubio. Un fet que elles han desmentit contínuament.

El curiós és que Sergio Ramos ha estat el gran absent el gran dia de Vania, cosa que fa saltar noves alarmes sobre la seva veritable relació.

Tenint en compte que Vania va estar amb el seu germà uns 12 anys, i que la ruptura no va ser gens amistosa, l'actitud del futbolista cobra força sentit.

Però sembla que tots dos ja han refet la seva vida i no poden ser més feliços. D'una banda, René està molt enamorat de la seva parella, Lorena Gómez, amb qui té un fill.

Mentre que Vania per fi ha pogut passar per l'altar amb l'home dels seus somnis després d'una llarga espera.

La veritat és que la parella es va comprometre l'any 2020, però per culpa de la pandèmia, no ha estat fins ara quan la parella ha pogut segellar la seva història d'amor amb un casament romàntic.

Així, Pilar no es va voler perdre aquell dia tan important per a la seva amiga, i enlluernava tothom amb un look de Chanel valorat en 8.240 euros.

Pilar Rubio i Vania Millán, una forta amistat a prova de bales

Són nombroses les ocasions en què tant Pilar com Vania han presumit de la seva amistat a les xarxes socials, des de menjars a esdeveniments de luxe i confidències.

De fet, la dona de Sergio Ramos no ha fallat mai a la seva gran amiga en les ocasions importants, com els seus aniversaris.

A més, Millán va voler deixar molt clar que ella mai no s'interposaria en la relació de Pilar amb Lorena Gómez. I cansada de les especulacions, fins i tot decidia pronunciar-s'hi.

«Espero que després d'això ja no es torni a especular sobre el tema. No hi ha mala relació amb Pilar Rubio ni mai n'hi ha hagut», sentenciava. A més, demanava als mitjans que deixessin d'«inventar i de treure conclusions falses».

«Jo no estic a la relació de Pilar i Lorena. No considero que la meva amistat amb Pilar tingui alguna cosa a veure», assegurava.

«Pilar i jo som amigues ja fa molts anys, va estar en uns moments molt difícils de la meva vida, vam formar part d'un grup d'amigues i no hi ha res més. Lorena és la seva cunyada, no jo. Jo soc simplement la seva amiga».

D'aquesta manera, es va voler deslligar completament de qualsevol situació incòmoda i deixava clar que la seva amistat amb Pilar estava per sobre de tot.

Pilar Rubio i Sergio Ramos.
Sergio Ramos i Pilar Rubio són una de les parelles més estables. | GTRES
 

A més, Millán no dubtava a felicitar el seu ex després de convertir-se en pare. «Sé que és una cosa que sempre havia volgut, per fi la té», deia en referència al seu fill.

«En realitat és una cosa que tant ell com jo volíem, jo segueixo volent. Això demostra que la que sembla que té problemes soc jo», confessava.

Vania ho ha passat molt malament amb el tema de la maternitat, i és que fa molt de temps que tracta de tenir un nadó.

Imatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio fent-se un petó
Sergio Ramos ha evitat assistir al casament de la seva excunyada. | EUROPA PRESS
 

«Cada vegada que ho intentes, la gerra d'aigua freda cada cop és més freda», reconeixia dolguda. «Ha estat un any sencer de tractaments, tres intents seguits amb els seus moments de medicació, que et remou força», explicava.

Segurament, ara que la parella ja s'ha donat el 'sí, vull', segueixin intentant complir el seu somni de convertir-se en pares.