Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique revela per error el detall més inesperat del seu nou bebè

María José Campanario està a punt de donar la benvinguda al seu tercer fill

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan emocionats amb l'arribada del nou nadó. Un nen que estaria a punt de néixer, ja que malgrat que l'odontòloga té la data de part programada per al juliol, la seva fibromiàlgia l'hauria portat a avançar els plans.

Tot i l'escassa informació que s'ha filtrat sobre aquest nou germanet per a Andrea Janeiro, la parella ha intentat cuidar al màxim tot allò relacionat amb el seu futur fillet.

De moment, sabem que és un nen i també que el seu nom té un significat molt especial. Jesulín i Campanario haurien decidit anomenar al seu tercer fill Humberto, en honor al difunt pare del torero.

Imatge de Jesulín de Ubrique.
Jesulín de Ubrique està molt il·lusionat amb la idea de tornar a ser pare per quarta vegada. | GTRES
 

Sens dubte, un detall molt emotiu per a tota la família. De fet, s'especula que fins i tot ja podrien haver donat la benvinguda al nen.

Segons fonts properes, tant Jesulín com la mateixa María José haurien avisat a Julia Janeiro, la filla gran de la família, perquè tornés a casa per rebre el seu nou germanet.

A més, l'odontòloga estaria plantejant-se concedir una nova exclusiva, com van fer amb l'anunci de l'embaràs, i ara estarien negociant la portada per presentar el fill nounat en societat.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín, a la recta final del seu embaràs. | Mediaset
 

Havent intentat protegir el seu embaràs al màxim, sembla que no ha tingut cap complicació i Campanario s'ha enfocat a portar un estil de vida tan tranquil i sa com ha estat possible.

Això l'ha ajudat a afrontar l'última recta de l'embaràs amb molts ànims, encara que la seva delicada condició l'ha tingut molt preocupada.

«Només vull estar tranquil·la i que tot vagi bé. Per a nosaltres és una benedicció i només volem que surti sa. Ens és igual si és noi o noia, de veritat», reconeixia emocionada la futura mare.

I és que la fibromiàlgia que pateix l'ha limitada en molts aspectes. «No sé gaire bé com m'afectarà», reconeixia l'odontòloga.

Campanario i Jesulín han pres una decisió molt important sobre el seu embaràs

«És cert que estic molt molt cansada, més del que és habitual, però, per ara, bé».

«També soc conscient que quan neixi no serà com les altres vegades. Ni tinc la mateixa edat ni la mateixa salut», sostenia.

Per sort, tot ha acabat sortint bé, i el nadó ja estaria llest per néixer després d'haver agafat un pes considerable.

«Malgrat estar molt cansada i trobar-se pesada, està tranquil·la i confia que tot sortirà bé», assenyalen aquells que la coneixen.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
María José Campanario ha portat el seu embaràs amb gran discreció. | CatalunyaDiari
 

«En cap moment no hi ha hagut cap preocupació més enllà de la lògica. María José ha tingut un embaràs molt normalet i no s'ha temut per res», remarquen.

Des d'un primer moment, la dona de Jesulín de Ubrique tenia molt clar que viuria aquesta nova maternitat d'una manera molt diferent.

«Imagino que amb la perspectiva de l'edat, perquè vaig donar a llum els meus fills molt jove, estic segura que el gaudiré d'una manera totalment diferent».

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Jesulín de Ubrique, a punt d'ampliar la família. | GTRES
 

No hi ha dubte que Campanario i Jesulín han imposat mesures molt estrictes en aquesta ocasió, mantenint-se apartats de la resta dels seus familiars.

Tenint en compte que molts amics i coneguts s'interessarien pel seu estat, l'odontòloga prenia fins i tot la decisió d'apagar el telèfon i no parlar-ne amb ningú, volent evitar situacions incòmodes.

Cosa que molts no entenen i fins i tot veuen exagerat, però els pocs que hi tenen accés han volgut deixar molt clar que el nadó encara no ha nascut.

«La meva neboda està bé i està molt ben cuidada i atesa pel seu marit», informava Loli, la neboda de María José, que és una de les poques que s'ha animat a parlar amb la premsa.