Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Belén Esteban i María José Campanario

María José Campanario tremola en conèixer que Belén Esteban tornarà a intentar-ho

María José Campanario necessita estar tranquil·la

María José Campanario ha desaparegut dels mitjans per una raó important: necessita centrar-se en el benestar del nou nadó. Els metges li haurien recomanat repòs, per això els darrers mesos ha portat una vida completament tranquil·la. El problema és que Belén Esteban està a punt de tornar i la situació es podria complicar en qualsevol moment.

María José Campanario és conscient que Belén ha patit un accident que l'ha retirada de la petita pantalla. La col·laboradora s'ha vist obligada a abandonar la televisió de forma momentània i això ha vingut molt bé a la família Janeiro. Fa molt de temps que el clan no protagonitza cap polèmica, justament el que necessita l'odontòloga.

Primer pla de María Jose Campanario
María Jose Campanario podria haver guanyat molts diners a la televisió. | Europa Press
 

María José ha descobert que la mare d'Andreita està desitjant tornar-ho a intentar: vol tornar a Sálvame com més aviat millor. Actualment no es pot moure, però fa set hores de rehabilitació diària per recuperar la seva independència. Belén ha escrit un missatge a les seves xarxes socials per tranquil·litzar els seus fans i ha promès que tornarà aviat.

«Fa 41 dies que no em puc moure i quines ganes tinc de tornar a la meva vida, ja queda menys, però és molt dur», ha declarat Esteban. Els seus companys estan preocupats i saben que el seu estat d'ànim no travessa per un bon moment. Jorge Javier Vázquez va revelar que no deixava de plorar perquè se sentia lligada i no sabia com resoldre el problema.

María José és conscient del perill i sap que les aparicions de Belén Esteban sempre acaben causant polèmica. No vol tornar al focus mediàtic, almenys fins que hagi donat a llum el seu tercer fill, un nadó que ja és famós. El programa Socialité insinua que l'odontòloga el podria presentar en societat a la revista Hola!, la seva publicació de capçalera.

María José Campanario podria guanyar 50.000 euros

María José ha participat de forma activa al mercat del cor, encara que recentment hagi decidit ser discreta. Els experts en la matèria asseguren que no seria estrany que hagués signat un contracte amb la seva revista de confiança. El portal El Nacional xifra aquest acord en 50.000 euros, uns diners que rebria si parla del nou nadó.

Muntatge fotogràfic de María José Campanario i Jesulín de Ubrique.
María José Campanario i el seu marit han rebut els atacs de Belén Esteban. | GTRES
 

Campanario, segons han explicat a Viva la Vida, és conscient de les conseqüències que genera posar a la portada d'algun mitjà imprès. José Antonio Avilés, col·laborador del programa, garanteix que l'advocat de la família li ha aconsellat que rebutgi qualsevol contracte. El més encertat per protegir el fill que està esperant és no parlar-ne amb cap periodista.

Belén Esteban té una clara opinió sobre tot el que està passant, però no pot analitzar el tema perquè ja no és a Telecinco. Tornarà a qualsevol moment i les seves declaracions podrien generar una polèmica sense precedents. Vol tornar a ser una col·laboradora de primera categoria i per això haurà de ser completament sincera.

María José Campanario sempre ha dubtat de Belén

María José té clar que Belén Esteban ha estat darrere de moltes desgràcies familiars, com ara la mala premsa que té Jesulín. El torero ha estat assenyalat perquè suposadament no s'ha portat bé amb la seva filla Andrea, una cosa que Belén mai no ha demostrat. L'única cosa certa és que fa unes setmanes la jove es va reunir amb el seu pare en un hotel de Madrid.

Campanario coneix tot el que ha passat, però mai no ha parlat del tema perquè no vol involucrar-se en la guerra. És un conflicte massa gran per a ella, ja que no té experiència als platós de televisió i prefereix ser prudent. Fins que el seu fill neixi podrà estar en un segon pla, però després haurà de donar certes declaracions.