Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja plorant

Isa Pantoja i el seu fill desapareixen després d'assumir que la relació és impossible

Isa ha pres una decisió dolorosa

Isa Pantoja treballa de col·laboradora a Telecinco, però ha hagut de desaparèixer de la cadena per motius aliens a la seva voluntat. Li hauria encantat defensar la seva cosina Anabel mentre aquesta concursa a 'Supervivientes 2022', però ha pres una decisió. Vol convertir-se en una gran advocada i cal centrar-se en els seus exàmens, per això no pot estar a la televisió.

Isa Pantoja gaudeix d'una connexió molt especial amb el seu fill Albertito i comparteix moltes fotografies seves a les xarxes socials. El problema és que la tertuliana de 'El programa de Ana Rosa' no té gaire temps lliure i ja no és tan activa a Instagram. S'ha absentat de la plataforma per concentrar-se a la recta final de la seva carrera universitària.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
A Isa Pantoja li agradaria comentar 'Supervivientes' | Telecinco

Isa ja no comparteix tant contingut al costat del petit Albertito, però sí que utilitza les xarxes per donar la seva opinió sobre 'Supervivientes 2022'. Considera que la relació entre la seva cosina Anabel i Yulen Pereira s'està complicant, però vol defensar l'andalusa. Creu, segons les seves paraules, que està intentant «fer el menor mal possible», i no entén els qui la critiquen.

Isa fa molt de temps que col·labora al món del cor i sap perfectament el que està succeint a Telecinco. La relació laboral entre Yulen Pereira i els seus antics caps és impossible, almenys mentre aquest segueixi coquetejant amb Anabel a Hondures. José Luis Abajo, president de la Federació Espanyola d'Esgrima, ha donat la seva opinió i ha estat molt contundent.

«Aquestes informacions no són gaire esportives i esquitxen el nostre esport», explica a Radio Marca visiblement molest. Creu que la relació entre Yulen i Anabel és perjudicial i no entén que l'esgrimista estigui entrant a certes polèmiques. «Quan torni de l'illa veurem com torna, òbviament està maltractant el seu cos i això per a l'esport està contraindicat».

Isa Pantoja ha fugit del problema

Isa té prou experiència per adonar-se que la seva cosina té seriosos problemes, però no pot fer res per ajudar-la. A Anabel li encantaria rebre un missatge del petit Albertito, a qui considera el seu nebot, encara que això no passarà. La col·laboradora ha desaparegut de la petita pantalla perquè té exàmens i necessita allunyar-se dels conflictes.

Lara Álvarez i Anabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isa Pantoja ha defensat Anabel a les xarxes  | Telecinco

Pantoja ha demostrat estar a l'alçada de les circumstàncies, sempre dona la cara per la seva família i aquesta vegada no seria menys. Vol deixar clar que la concursant de 'Supervivientes' no està enganyant ningú, malgrat la controvèrsia que hi ha al carrer. Recordem que s'acaba de separar d'Omar Sánchez, que se sent enganyat i no comprèn el que està passant.

José Luis Abajo, màxim responsable de Yulen Pereira, també està cansat d'escoltar certs rumors i ha posat les cartes sobre la taula. «Ha perdut un munt de massa muscular, porta dos mesos i escaig sense entrenar i quan torni trigarà a recuperar-se. No sé què li passa al cap», ha declarat durant una entrevista radiofònica.

Isa Pantoja està centrada en altres assumptes

Isa té altres problemes i vol resoldre'ls abans que sigui massa tard. Tant ella com el seu fill han desaparegut de la vida de la seva mare Isabel. La cantant ja ha tornat dels concerts que ha fet a Amèrica, però segueix sense voler reunir-se amb la família.

La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' ha demostrat que és responsable i que Isabel hi pot confiar. No obstant, la cantant creu que és millor estar aïllada a Cantora, finca on viu des que va perdre el seu patrimoni immobiliari. El portal Vanitatis assegura que ha guanyat una xifra propera als 100.000 euros per cada actuació, així que la seva situació no trigarà a millorar.