Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor

La primera fotografia de la princesa Elionor de festa aixeca polseguera

La jove va viure un dia de lleure i diversió amb els companys de l'internat

El Regne Unit ha estat molt ocupat amb les celebracions del Jubileu de Platí d'Isabel II. Amb un gran somriure, la reina va presidir la desfilada 'Trooping the Colour', tot i que es va absentar d'altres actes per motius de salut. I és que, amb l'edat que té, és normal.

Celebracions a tot arreu

Amb 96 anys, Isabel II sempre intenta complir les seves obligacions reials. No obstant això, aquesta vegada no ha pogut ser. La monarca es va veure obligada a absentar-se durant dos dies de les celebracions en nom seu perquè patia «algunes molèsties».

Isabel II somrient
Isabel II fa setanta anys que és al tron britànic | GTRES

Tot i que se la va trobar a faltar, la festa va continuar, i no només al Buckingham Palace i als carrers de Londres. L'UWC Atlantic College de Gal·les, on estudia la princesa Elionor, també es va unir a la celebració pel Jubileu de Platí d'Isabel II.

L'internat d'Elionor no es va quedar enrere

El centre educatiu on estudia Elionor va organitzar una festa a l'aire lliure al castell de Sant Donat. L'esdeveniment va començar a les 19.30 i va anar a càrrec del mateix internat, el St. Donats Community Council i l'NCI St Donats Bay.

A la festa, que es va fer als jardins del castell, hi va haver entrepans, begudes i diverses activitats organitzades pels estudiants, entre els quals hi havia, per descomptat, la princesa Elionor.

Imatge de la princesa Elionor.
La princesa Elionor se'n va anar de festa amb els seus companys | GTRES

Durant l'esdeveniment també es va encendre una balisa, que es va sumar als milers de focs artificials que es van fer per tot el país, incloent-hi les illes del Canal i l'illa de Man.

El mateix es va fer als territoris d'ultramar, així com a les capitals dels estats de la Commonwealth.

El gest de Letícia i Felip

Gràcies a aquest acte, la Princesa d'Astúries va tenir l'oportunitat de sumar-se a les festes en honor d'Isabel II, cosa que segur que va agradar als seus pares. Això sí, ho va fer a títol personal.

Per la seva banda, Felip VI i Letícia van optar per enviar una felicitació oficial a la reina el mes de febrer passat, que va ser quan Isabel II va complir 70 anys al tron.

La família reial d'Espanya
La família reial espanyola va homenatjar la reina britànica de manera diferent | Casa del Rei
 

Les últimes festes

La festa celebrada amb motiu del Jubileu ha sigut de les últimes a què assistirà Elionor a l'UWC Atlantic College de Gal·les, ja que divendres que ve, 17 de juny, l'hereva al tron espanyol acaba el curs a l'internat, que va començar el mes d'agost passat.

Els alumnes marxaran en dos torns. Els de primer any està previst que el dia 17 a les 22:00 vagin en autobusos noliejats pel centre fins a l'aeroport de Heathrow. Des d'allà, cadascú agafarà un avió per a tornar a casa.

Fotomuntatge de la princesa Elionor i la festa que va organitzar el seu internat
No és la primera festa que se celebra a l'internat d'Elionor | Catalunya Diari

L'endemà, a les 8 del matí, seran els de segon any el que posaran rumb a casa seva.

Afortunadament per a la infanta Sofia, la seva germana tornarà a casa uns dies abans que ella també acabi el curs escolar. La jove, que fa 3r d'ESO al col·legi Santa María de los Rosarios, comença les vacances d'estiu el 22 de juny.