Claudia Rodríguez i Manolo Santana, mirant a càmera i somrient

Assenyalen a Claudia, la dona de Manolo Santana: «El que li dona la gana»

L'actual dona del tenista sempre ha estat envoltada de rumors

Manolo Santana i la seva actual dona, Claudia Rodríguez, s'han convertit en dos dels personatges més buscats després de la mort de Mila Ximénez.

La col·laboradora de 'Sálvame' perdia la vida el passat 23 de juny a conseqüència del càncer de pulmó que patia. Una marxa que ha deixat completament desolada a la filla que té en comú amb el tenista.

Alba, l'única filla de la periodista i quarta descendent del reconegut esportista, manté una nul·la relació amb el seu pare. Ni tan sols la pèrdua de la seva exdona sembla haver remogut la consciència del tenista, que amb 83 anys està distanciat pràcticament de tota la seva família.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Únicament compta amb el suport de la seva dona, Claudia, que no s'ha separat del seu costat. Encara que, sobre ella, han recaigut moltes acusacions i rumors molt desagradables.

L'última dona de Manolo Santana ha estat assenyalada en infinitat d'ocasions per, suposadament, haver separat al tenista de la seva família. La titllen «d'interessada» i l'acusen d'intentar aïllar el seu marit per apropiar-se de la seva milionària fortuna.

Ara, en ple dol per la mort de Mila Ximénez, també ha estat notícia per la seva decisió de no retirar una demanda que tenia interposada contra la col·laboradora.

A més, algunes informacions han tornat a assenyalar a Claudia Rodríguez pel control que, presumiblement, exerceix sobre el 'Manolo Santana Raquets Club Marbella'.

Quin és el veritable estat de salut de Manolo Santana?

Fa uns dies, les fotografies de Manolo Santana jugant a tenis als seus 83 anys van començar a aixecar sospites. Tot semblava una posada en escena dissenyada per la seva dona per reivindicar el suposat bon estat de salut del seu marit, qui fa anys que protagonitza titulars pels seus problemes.

«M'esgarrifa pensar que està en una mala situació, però està com vol estar i on vol estar (...) Com a tenista ha estat el millor, com a persona per a mi ha estat i és abominable. Ha estat la pitjor persona amb la qual he tingut tracte en la meva vida», manifestava Mila Ximénez davant l'audiència de Telecinco uns mesos abans de morir.

Des del 2014, els rumors sobre el suposat deteriorament físic i cognitiu de l'esportista han anat en augment. El tenista ha estat captat per les càmeres amb serioses dificultats per caminar i articular paraula.

«Cal estar donant-li el menjar, no pot gairebé ni parlar», havia assenyalat un empleat del club a principis del passat mes de gener.

Acusen Claudia de controlar el club de tenis de Manolo Santana a Marbella

Malgrat els rumors constants, la dona de l'esportista i el seu cercle més proper sempre han fet pinya respecte al seu estat de salut. Fins i tot han arribat a emetre un comunicat oficial per desmentir les informacions que posaven en dubte el seu bon historial mèdic.

Ara, segons recull 'Informalia', Claudia Rodríguez hauria iniciat una nova estratègia per a «promocionar» el suposat bon estat de salut del seu marit a través de fotografies i vídeos filtrats.

Entre elles, diverses imatges del pare d'Alba, somrient i a peu de pista, al costat del jugador de futbol Gareth Bale. Però, quina seria la intenció de la dona del tenista amb aquesta jugada?.

Segons assenyalen els socis i treballadors del club de Marbella que porta el nom del seu marit, l'objectiu seria organitzar una «campanya promocional» per revitalitzar les instal·lacions.

Segons assenyala un empleat del club a 'Informalia', Claudia«fa i desfà el que li dona la gana» dins del club. Unes declaracions que deixen entreveure que la dona de Manolo Santana té completament sota control tot el que passa dins i fora de les pistes de tenis.