Pla mitjà de Terelu Campos amb mascareta i una bossa al braç caminant pel carrer

Carreguen contra Terelu per anar-se'n de festa sense mesures: «Poca vergonya»

La filla de María Teresa se'n va de vacances i genera una gran polèmica

Terelu Campos ha celebrat les seves vacances a Màlaga amb una festa que ha deixat sense alè a Alejandra Rubio. Carmen Borrego haurà de donar explicacions sobre l'últim comportament de la filla de María Teresa Campos.

L'antiga integrant de 'Sálvame' té passió per Màlaga, la seva terra natal. Sempre que pot s'escapa per gaudir dels seus amics i familiars, encara que aquesta vegada ha traspassat certs límits.

Terelu Campos no ha tingut en compte la pandèmia que estem vivint i ha gaudit de la nit malaguenya sense cap pudor. Les xarxes socials no han trigat a criticar aquest atreviment, ja que consideren que ha pecat d'irresponsable.

Fa uns dies, la tertuliana de 'Viva la vida' va dur a terme unes declaracions que van ser bastant aplaudides. El problema és que ha incomplert els seus propis principis, així que gran part del públic està molt indignat amb ella.

«Els demano que incideixin en la vacunació massiva. Tots tenim ganes de sortir i de relacionar-nos, però això pot convertir-nos en uns irresponsables», va comentar al seu dia.

Alejandra Rubio i Carmen Borrego hauran de respondre als detractors de l'expresentadora al programa d'Emma García. D'un temps ençà, les Campos no deixen de protagonitzar escàndols que embruten la imatge que va aconseguir María Teresa.

L'exnòvia de Pipi Estrada s'ha vist esquitxada per una polèmica bastant perillosa just quan estava ressorgint de les seves cendres. Recordem que en el seu dia era una comunicadora de primer nivell i estava al capdavant dels programes més importants.

La premsa del cor sentia absoluta admiració per ella, ja que es va guanyar el respecte de tota la professió. No obstant això, els anys han anat passant i el seu personatge públic es va anar devaluant amb alguns dels seus moviments.

TVE segueix confiant en ella, per la qual cosa li ha ofert participar en el millor concurs de la cadena pública: 'Masterchef Celebrity'. Tot semblava anar bé fins que ha celebrat una festa amb els seus amics de Màlaga.

Terelu Campos rep un linxament sense precedents

La col·laboradora ha utilitzat el seu espai a 'Viva la vida' per reivindicar la responsabilitat de la ciutadania. Estava preocupada per la seva mare, així que va destacar molt especialment la necessitat que la gent respectés les normes i la pandèmia arribés a la seva fi.

«Em preocupen moltíssim les imatges que he vist el primer dia de la cessació de l'estat d'alarma. No podem fer passos de gegant cap enrere», va comentar en una ocasió.

Els espectadors han recordat aquestes declaracions i no han dubtat a atacar-la per anar en contra de les seves pròpies normes. Alejandra Rubio haurà de solucionar un escàndol en el qual, per primera vegada, ella no té res a veure.

María Teresa Campos podria estar molt molesta amb alguns membres de la seva família, ja que no deixen de protagonitzar notícies que perjudiquen el clan. Segons va sortir publicat, Carmen Borrego va rebre un toc d'atenció per part de la matriarca.

No obstant això, ha estat l'antiga estrella de Telemadrid qui ha originat l'enrenou. «Quina poca vergonya!», Escriu un usuari en el seu compte d'Instagram.

Alguns mitjans s'han fet ressò de la informació i certs periodistes han estat molt durs amb ella. Asseguren que el pitjor de tot és l'exhibicionisme amb el qual no ha respectat les regles.

«Posa't la màscara! Que sou les qui menys exemple doneu», opina un dels seus seguidors. «No compleix la distància. Després dirà que va estar amb la seva mare sense fer vida social», afegeix un altre dels seus ara detractors.

La concursant estrella de 'Masterchef Celebrity' no ha volgut pronunciar-se després de la polèmica, tot i que no tindrà més remei que fer-ho. Tot fa pensar que aprofitarà alguna de les seves intervencions a 'Viva la vida' per donar les explicacions pertinents.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.