Kiko Rivera amb els braços plegats, vestit amb una americana i camisa

Kiko Rivera se'n va de la llengua: Hisenda inicia una recerca per les seves paraules

El fill d'Isabel Pantoja ha de fer front a una situació compromesa

Kiko Rivera ha comès un greu error en revelar que té més d'un milió d'euros al banc. I és que Hisenda vol descobrir l'origen d'aquesta fortuna. Així que el fill d'Isabel Pantoja podria rebre una mala notícia en els pròxims dies.

Fa un temps que mare i fill estan distanciats, i sembla que la seva relació està trencada. Tanmateix, ningú dubta que segueix existint sentiments entre ells. Fins i tot es va arribar a especular amb la possibilitat que estiguessin fingint per sanejar els seus comptes bancaris.  

Kiko Rivera assegura que no pateix cap problema econòmic i que té una fortuna suficient per mantenir la seva família la resta de la seva vida. No obstant això, fa tot just uns mesos va assegurar que depenia d'un ajut estatal per tirar endavant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El germà de Chabelita va confessar que rebia 700 euros i va garantir que era l'única quantitat amb la qual podia fer front als seus pagaments. Per aquest motiu, el públic s'ha quedat sense alè quan ha dit a 'La Resistencia' que és milionari.

A més, recentment s'ha comprat un cotxe de 80.000 euros i part del públic està indignat amb aquest atreviment, sobretot els seus veïns. L'hereu de Cantora deu 27.000 euros a la comunitat del pis que va comprar a San Sebastián de los Reyes.

D'altra banda, Isabel Pantoja ha estat acusada d'haver-se aprofitat d'ell per seguir augmentant el seu patrimoni. No obstant això, les últimes declaracions del seu primogènit demostren que la 'tonadillera' és innocent.

Hisenda està investigant la procedència dels diners que el DJ assegura tenir estalviat. I és possible que el jutge identifiqui l'existència d'una anomalia, ja que ningú entén com ha ressorgit tan ràpidament de les seves cendres.

Irene Rosales va comentar a 'Viva la vida' que no disposava d'estalvis suficients per permetre's certs capritxos. Aquesta és una de les raons per les quals la justícia indagarà en el naixement de la sorprenent fortuna del seu marit.

Hisenda posa contra les cordes al fill d'Isabel Pantoja

La periodista Laura Fa ha posat sobre la taula un debat força interessant. Aquesta no entén els motius pels quals les autoritats li van concedir un ajut per a gent necessitada.

La pandèmia ha devastat la vida econòmica de moltes famílies, però no totes han gaudit de la generositat del govern. De fet, calia complir moltes normes per a rebre una prestació, i el germà de Chabelita va aconseguir superar els barems.

Kiko Rivera ha estalviat una quantitat de diners desorbitada i el públic considera injust que hagi ocupat el lloc de gent que ho necessitava més. Per això, Hisenda està investigant per comprovar que no hi ha cap delicte en aquest procediment.

Els seus detractors insinuen que podria haver ocultat el seu suposat milió i mig d'euros per beneficiar-se de certes mesures. També hi ha qui l'acusa d'estar mentint, ja que ningú oblida que té deutes bastant greus.

El portal digital 'Informalia' ha estat l'encarregat de descobrir l'escàndol. Tot fa pensar que el marit d'Irene Rosales haurà de solucionar una situació massa compromesa. I és que, recordem, que el fill de Paquirri està acostumat a acudir als jutjats.

És més, recentment ha iniciat un procediment en contra del seu oncle Agustín, que ha esquitxat a la seva mateixa mare. El germà de la 'tonadillera' ha estat acusat de cometre dos suposats delictes.

Així i tot, hi ha la possibilitat que aconsegueixi demostrar la seva innocència, fent així que el seu nebot quedi en un lloc nefast. No obstant això, Rivera ha guanyat molts diners en els últims mesos gràcies als secrets que ha venut sobre la seva família.

Tot i que la gent confiava en ell, cada vegada hi ha més espectadors que dubten de la seva paraula. Una de les grans beneficiades de la història ha sigut Chabelita, ja que fins aquest moment havia estat la més conflictiva del clan.

El seu germà li ha pres el lloc i ha fet declaracions similars a les quals ella va fer en el seu dia. La diferència és que el cosí d'Anabel Pantoja va condemnar la jove, tot i que ara és l'única que no l'ha deixat sol durant la batalla.