Primer pla de Raphael.

La dona de Raphael trenca el silenci per donar la notícia que canviarà les seves vides

Raphael viu amb alegria el que s'acaba de saber a casa seva

Raphael passa poc temps a casa seva últimament. L'artista de Linares està de gira i passa molt de temps a la carretera, als avions o a l'escenari, fent que el seu públic gaudeixi amb els seus grans èxits.

Amb gairebé 80 anys, Raphael segueix tan motivat i apassionat amb la seva feina com el primer dia. Una vida i moltes vivències després, hi ha poques coses que sorprenen l'artista. Està en una fase vital d'agraïment, de satisfacció amb allò que ha aconseguit i de gaudir dels reconeixements que li fan.

En un dels últims actes que s'han fet en honor seu, es veu Raphael tranquil i amb la satisfacció d'haver complert els seus objectius vitals. En l'àmbit professional, no cal dir que ha aconseguit el que molt pocs aconsegueixen, no ja a Espanya, sinó al món.

A escala personal, té un sòlid matrimoni amb la seva dona, Natalia Figueroa, i és pare de tres fills. Cap d'una gran família, amb vuit nets, malgrat els fracassos sentimentals de tots els seus fills, Raphael continua portant-se bé amb les famílies polítiques dels seus fills.

La reconciliació a casa de Raphael que li alegra l'estiu

Raphael s'acaba d'assabentar d'una notícia que ha posat de molt bon humor tota la família. Les pistes de les últimes setmanes apuntaven en aquesta direcció, però ningú no s'atrevia a confirmar-ho amb certesa.

Aquest dimecres ha estat la revista ¡Hola! qui ha fet el pas definitiu i ha confirmat que Manuel Martos i Amelia Bono s'han reconciliat i tornen a ser parella.

Fa un any sorprenien a tothom quan el fill de Raphael i la filla de José Bono anunciaven la seva separació. La notícia corria com la pólvora, bàsicament perquè tenen quatre fills petits i sempre mostraven una gran complicitat.

Fotomuntatge de Manuel Martos i Raphael
Raphael, feliç per la notícia que li ha donat el seu fill. | CatalunyaDiari
 

Ja feia un cert temps que estaven distanciats i van decidir trencar de forma amistosa i civilitzada, pel bé dels seus fills. Aquesta ruptura no va ser agradar gaire a casa de Raphael. Bàsicament perquè els seus dos fills, Jacobo i Alejandra també s'havien separat.

Van enviar un comunicat conjunt en què manifestaven la seva intenció de «continuar vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara».

Durant tot aquest temps, Manuel i Amelia s'han deixat veure en algun esdeveniment amb els seus fills, de tretze, onze, nou i sis anys. Els rumors s'intensificaven fa poques setmanes, durant les festes del poble d'Amelia. Allí es va poder veure Manuel Martos, gaudint amb ella dels balls regionals, les atraccions i els vins.

Manuel, relaxat i somrient, brindava amb el seu cunyat i demostrava una gran sintonia amb la seva família política. Tothom va recalcar la bona relació entre l'exparella i es va començar a parlar de la reconciliació que ara es confirma.

Raphael, prudent i esperançat amb la notícia

Raphael ha viscut moltes crisis familiars a casa seva, per això no vol demostrar un optimisme excessiu. Sap que les situacions de parella són complexes, ja que ell mateix ha tingut severes crisis amb la seva dona durant els anys.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Manuel Martos i Amelia Bono, junts de nou per alegria del gran Raphael. | GTRES
 

Tot i això, està molt content que la ruptura de Manuel i Amelia s'hagi transformat en una simple crisi que han aconseguit superar. Durant aquest any, s'han comportat com una família, anant al teatre, celebrant els aniversaris conjuntament i, fins i tot, les festes nadalenques.

S'ha complert la dita que diu que amb la fricció arriba la passió.

En el cas del fill de Raphael, podríem dir que la fricció els ha tornat a ell i a la seva dona la passió.