Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elena Furiase durant un partit de tenis

Les dues morts que provoquen el plor d'Elena Furiase després de l'embaràs

L'artista té sentiments trobats els darrers dies

Elena Furiase continua adaptant-se a la nova família. Fa quatre mesos que l'actriu i el seu marit, Gonzalo Sierra, van tenir el seu segon fill. La filla de Lolita Flores està encantada, però no pot evitar recordar dues persones que ja no estan a la seva vida en aquest bonic moment.

Una bona època en l'àmbit personal

Elena Furiase és mare de dos petits, Noah, que ja té quatre anys i Nala. Aquesta última va arribar al món fa tot just quatre mesos per a alegria de tota la família. I és que el seu entorn més proper no pot estar més encantat amb l'arribada de la petita.

L'actriu i el seu marit estan molt il·lusionats amb aquesta nova etapa que els està tocant viure. Tot i això, les primeres setmanes no van ser gens fàcils. Passar de ser tres a casa a quatre té les seves dificultats.

Elena Furiase
Elena Furiase està encantada amb la seva família. | GTRES

Després dels primers mesos de maternitat, Elena Furiase està molt recuperada i també una mica més «alliberada». La filla de Lolita Flores ja no està donant el pit a la seva petita i això li permet tenir més temps, segons la seva darrera entrevista per a la revista Pronto.

La feina, el seu gran refugi els dies complicats

L'actriu ja ha tornat a la feina i, encara que li fa pena, està segura que era el moment adequat per tornar-hi. «Tornar costa una mica perquè ja no només en deixo un, sinó dos. Però em venia de gust treballar», va assenyalar a la mateixa revista.

A més, li va bé distreure's aquest mes de l'any amb gust agredolç per a tots els seus. Cal no oblidar que al novembre era l'aniversari del seu oncle, Antonio Flores, que va morir el maig del 1995.

Alba Flores i Elena Furiase
Alba Flores té una relació molt especial amb Elena Furiase. | GTRES

No només això, també coincideix amb la data de la mort del seu avi, el Pescaílla. L'artista va perdre la vida als 74 anys després d'una llarga malaltia hepàtica que no va aconseguir superar.

«Es passen dos o tres dies una mica pitjor, sobretot la meva tieta, la meva mare i la meva cosina Alba, encara que ella ho calla més. Cadascuna porta el seu dolor a la seva manera. Fins i tot a mi també em cauen les llàgrimes quan recordo el meu avi, el meu oncle, i veig fotos i vídeos», va confessar a l'entrevista.

A la noia li entristeix especialment la curta vida del seu oncle, que hauria fet 61 anys. «És que ho penso i ja sóc més gran que el meu oncle quan va morir!», va assenyalar.

Imatge d'Antonio Flores
Antonio Flores faria 61 anys. | Twitter

Elena Furiase ja sap com començarà el 2023

Així i tot, la vida segueix i l'actriu ja té plans per al seu futur més immediat. El pròxim any començarà una sèrie de la qual encara no pot dir res. L'única cosa que ha revelat és que està molt contenta perquè fa temps que no «tornava amb un personatge fix a la ficció televisiva».

Els seus començaments van ser precisament a la petita pantalla i, encara que també ha fet cine, té un especial afecte a la televisió. De la seva etapa hi guarda grans records i això és molt important dins del món de la interpretació.

A més, la seva nova feina li permetrà compaginar la seva vida familiar i laboral sense problemes. El rodatge serà a Madrid, ciutat on viuen i el seu marit, es farà càrrec de Noah i Nala quan ella s'absenti.