Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Luis Enrique i Ferran Torres

L'exparella de Ferran Torres que no agrada gens a Luis Enrique

Hi ha una dona a la vida de Ferran Torres que no agrada a Luis Enrique

Està sent molt intens aquest mes per a Espanya al Mundial de Futbol a Qatar. No només comptem amb una plantilla on hi ha les noves promeses del futbol, perquè la majoria dels jugadors són joveníssims, sinó que també podem demostrar amb ells que es podria guanyar una Copa del Món.

Entre aquests, tenim personatges que criden molt l'atenció com Gavi, jugador del Barça, del qual la princesa Elionor estaria enamorada. O Ferran Torres, l'actual xicot de la filla de Luis Enrique, exentrenador del club blaugrana.

Ferran Torres ha tingut altres amors a la seva vida

Tot i que en aquests moments Ferran Torres manté una relació amb Sira, filla de Luis Enrique, també ha tingut altres dones a la seva vida. No només ella i el futbol han estat els seus amors, anteriorment, va mantenir una relació amb la sevillana Cintia Roldán.

L'exparella del futbolista és una jove que és molt activa al món del modelatge i els concursos de bellesa, i és candidata a Miss Sevilla o Miss Univers Espanya. Tots dos van tenir una relació de la qual presumien ser molt feliços a través de les xarxes socials.

La parella va haver de trencar, i no perquè fossin molt joves. Ferran Torres va ser fitxat pel Manchester City el 2020, i segons el que s'ha dit, l'actual jugador del Futbol Club Barcelona (FCB), va ser el que va trencar amb Cintia per començar la seva nova vida al Regne Unit.

Mentre Torres va estar al Manchester, va ser quan va començar a tenir una relació amb la filla de Luis Enrique, Sira. Va ser una relació a distància fins que el valencià va començar a jugar al FC Barcelona. Si va ser capaç de mantenir el seu amor en la distància amb Sira, podria ser que aquest fet no fos el motiu pel qual va voler separar-se de la model.

A l'exparella de Ferran Torres li agraden els futbolistes

Quan Cintia Roldán i Ferran Torres van trencar, tots dos van haver de refer les seves vides. Torres va estar al Manchester mentre mantenia una relació amb la filla de Luis Enrique i en canvi, Cintia Roldán va començar una altra relació sentimental amb un altre jugador de futbol.

El noi en qüestió és el basc Unai Nuñez. El basc és jugador de l'Athletic Club de Bilbao. Torres i Nuñez, no només han coincidit més d'una vegada al llarg de la seva trajectòria esportiva, sinó que també es troben a la mateixa agència de representació.

No és estrany que Cintia acabés amb Unai Nuñez, ja que és habitual que en els cercles socials de les models hi hagi futbolistes i viceversa. D'aquesta manera, ha estat una oportunitat per a ells.

El futbolista i la model van començar a presumir del seu amor a les xarxes socials i l'exparella de Ferran Torres no ha passat desapercebuda després de saber que ja se la coneixia abans per haver estat amb el jugador del Barça.

Ara tots dos es viuen a Bilbao vivint la seva vida junts. Així és com ens ho volen fer saber a través de les seves publicacions d'Instagram.

Paral·lelament, Ferran Torres i Sira, es troben a Qatar. El futbolista després de jugar els partits de la fase de grups es troba en aquests moments preparant-se per al partit vuitens de final contra el Marroc. D'aquesta manera, Sira està al costat del seu amor i del seu pare, Luis Enrique, per mostrar-los el seu suport incondicional.

Tots dos també presumeixen de la seva relació a les xarxes socials. A més, en el primer partit del Campionat Mundial de Futbol que va ser contra Costa Rica, Torres va dedicar un dels seus gols a la filla de Luis Enrique.