Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes'

'Supervivientes 2023' confirma el nou concursant que ningú esperava

'Supervivientes' ha confirmat un fitxatge que donarà molt de joc

Supervivientes és un dels realities que dona millors audiències a Telecinco. Per aquest motiu, ara que la cadena no està aconseguint enganxar els espectadors com habitualment, tornarà a apostar per aquest format. Té previst que tan bon punt acabi Pesadilla en el paraíso comenci l'aventura, de la qual ara s'ha revelat un fitxatge inesperat.

En concret, segons s'ha publicat en exclusiva, ha decidit comptar a la seva nova edició amb César Arévalo.

Supervivientes el fitxa per sorpresa

El concurs de supervivència sembla que es començarà a emetre després de Nadal. Per aquesta raó, la productora del format, Bulldog, es troba en aquests moments fitxant els famosos que aquest any se n'aniran a Hondures. I, ara, s'ha revelat el nom d'un que ja ha confirmat la seva participació.

Foto de César Arévalo i Alejandro Nieto amb el xec del guanyador al plató de 'Supervivientes'.
César Arévalo va ser defensor d'Alejandro Nieto a Supervivientes 2022  | Instagram @cesararevalodelgado

Semana és qui ha revelat que es tracta de César Arévalo, un andalús que es va donar a conèixer públicament durant l'edició anterior. Sí, perquè va ser el defensor al plató d'Alejandro Nieto, que va acabar alçant-se amb el triomf final.

A l'esmentat plató va demostrar el seu caràcter vehement i que no «té pèls a la llengua», cosa que el va portar a protagonitzar diversos enfrontaments. Va tenir moments molt tensos amb altres defensors, com seria el cas de Tony Spina i, fins i tot, amb Carlos Sobera. Per això, més d'una vegada, es va veure obligat a demanar disculpes. Gairebé amb tota seguretat, Supervivientesl'ha fitxat per aquest fort caràcter, perquè farà que tingui enfrontaments a l'illa i això donarà joc al programa.

Foto de César Arévalo al plató de 'Supervivientes'.
César Arévalo va sortir amb dues famoses | Telecinco

Però, qui és Cèsar? En sabem que va ser Míster Sevilla, que li encanta l'esport i que és amo d'una empresa de combustibles. Així mateix, coneixem que va mantenir una relació sentimental amb la cantant malaguenya Nuria Fergó, quan ella va sortir d'Operación Triunfo.

Tot i això, no és amb l'única famosa amb qui ha estat. També va ser parella de la ballarina Marbelys Zamora, professora del concurs Fama, ¡a bailar!, amb la qual va tenir una filla.

Supervivientes i possibles concursants de l'edició 2023

El reality, a més de César Arévalo, ja té una participant confirmada oficialment al plató de l'edició anterior. Ens referim a la sempre polèmica Oriana Marzoli, que torna a Hondures. Cal recordar que va estar a l'edició del 2014, que va abandonar al cap de quatre dies, i a la del 2017, on va aguantar només 24 hores. Caldrà esperar per veure si la tercera va vençuda.

De la mateixa manera, sabem que Supervivientes ja ha fet una oferta a Kiko Hernández perquè es converteixi en concursant i, sorprenentment, ell no l'ha rebutjat immediatament. S'ho està pensant perquè li han ofert guanyar 35.000€ a la setmana. Si finalment fa el pas es convertirà, sens dubte, en una de les estrelles de l'edició.

Fotomuntatge de 'Supervivientes' amb Kiko Hernández, Gema Aldón i Oriana Marzoli
Supervivientes promet molt amb el seu elenc pel 2023 | ESPAÑA Diario TV

A més, ja estan sonant amb força el nom d'altres famosos per participar aquest 2023. Els que semblen tenir cada vegada més possibilitats de convertir-se en un Robinson Crusoe són Gema Aldón i Alicia Peña, la dona de Jorge Pérez. Sense oblidar-nos d'altres com Fran Antón, l'amic d'Hernández, i Laura Escanes, exdona de Risto Mejide. A més de la famosa influencer Dulceida i, fins i tot, d'Alonso Caparrós, actual col·laborador de Sálvame.

De moment, són moltes les especulacions, caldrà esperar per sortir de dubtes, però sembla que aquest any el càsting promet, i molt. És clar, perquè cal remuntar l'audiència com sigui.