Dulceida durant la gala dels premis a la creació digital a Madrid

Dulceida plora desconsoladament: «No m'ho crec. Avui te n'has anat»

Dulceida es troba trencada de dolor en aquests moments

Dulceida és, sense cap mena de dubte, una de les influencers més importants del nostre país. Bona mostra d'això és que compta amb més de 2,5 milions de seguidors a les xarxes socials.

Avui, ella és notícia, però no pel seu treball, el seu sou o els seus estilismes. Ho és perquè travessa un dels moments més durs de la seva vida. Es troba absolutament trencada per una mort important.

Dulceida està desconsolada

Dulceida és molt familiar. I d'això presumeix, de forma constant, davant els seus fans.

Tant és així que havia aconseguit fer famosa a la seva àvia. Sí, perquè, en més d'una ocasió, havia compartit fotografies o vídeos ballant juntes.

No obstant això, alguna cosa així no podrà tornar a produir-se perquè aquella ha mort. I això ha causat un enorme dolor a la seva neta, que no ha dubtat a exposar el mateix en el seu compte d'Instagram.

Ha optat per pujar diverses instantànies i moments especials amb la seva àvia. A més, ha acompanyat les fotografies d'unes paraules que expressen tant el seu sofriment com l'amor per la seva familiar.

Exactament, ha escrit: «No m'ho crec. Avui te n'has anat i no saps el que et trobarem a faltar. La meva Anita Dinamita, la més alegre, amb el seu riure contagiós, simpàtica fins a dir prou, enamorada de la família, valenta i forta».

«Fins a l'últim moment enamorant a tothom qui la coneixia. Us juro que no podia imaginar que això passaria mai, perquè hauria de ser eterna i fa molt de mal».

En aquest punt, li ha dedicat unes paraules molt especials en català: «Gràcies per ser la millor àvia del món. Sempre et recordarem així, única. T'estimo infinit».

«Un estel més per al cel. Ara estaràs descansant amb l'avi».

Dulceida rep els condols i el suport dels que la volen

En aquest dur tràngol, són molts els fans de la influencer que no han dubtat a donar-li el condol i també el seu afecte. Ho han fet deixant-li missatges com «Ho sento molt. Els avis haurien de ser eterns» o «Sempre estarà amb tu».

Condol a les que s'han sumat nombroses cares conegudes del nostre país. Ens estem referint a Nagore Robles, Maria Pombo, Itziar Castro, Tamara Gorro o Ares Teixidó, entre d'altres.

No obstant això, potser el missatge més sorprenent ha estat el de la seva exparella, Alba Paul, amb la qual va trencar fa un mes. Aquesta jove estimava molt a Anita i ha optat per sumar-se a les paraules de la que era la seva noia. En concret, ha optat per compartir diverses emoticones: un estel, un cor i un colom.

Aquest missatge gràfic no ha deixat indiferent als seguidors de la catalana. Un exemple d'això és que li han demanat a la seva ex que li doni suport en aquests durs moments. Ho han fet dient: «És moment d'oblidar tot el que us separava i d'estar més juntes que mai».

«Aida et necessita en aquests moments difícils. Li has de donar la fortalesa per seguir endavant. La vida ens pot canviar en qualsevol moment, de manera que, per què estar allunyats de la nostra parella quan podem estar al seu costat?».

No sabem si la jove seguirà els consells o no dels internautes i estarà a la banda de qui va ser la seva parella. El que està clar és que aquesta es troba vivint una de les pitjors etapes de la seva vida. Estava patint molt per haver-se separat de la seva dona i ara rep la garrotada de perdre al seu familiar.

Aquesta última situació és irreversible, però no sabem si també ho és o no la seva ruptura. Caldrà deixar passar el temps per descobrir-ho.