Dulceida

Dulceida està consultant clíniques de donants per a quedar-se embarassada

La 'influencer' i la seva dona volen complir el seu somni de ser mares

Sembla que no queda gaire per veure a Dulceida lluint panxeta d'embarassada. Segons assegura 'Jaleos',  la 'influencer' i la seva dona, Alba Paul, estan consultant clíniques de donants de semen  per fer realitat un dels seus somnis: ser mares. La parella va passar per l'altar fa uns tres anys i des de llavors no han deixat de mostrar el seu amor. A més, en diferents ocasions han afirmat que un dels seus objectius és ampliar la família i donar la benvinguda a un fill o una filla.

  • També et pot interessar: Dulceida s'acomiada de la seva àvia: «Sempre estaràs amb mi»

Una 'influencer' d'èxit

Aquesta notícia ha agafat per sorpresa als milers de seguidors i seguidores de Dulceida, la qual ha aconseguit ser una de les 'influencers' més popular d'Espanya gràcies a les seves publicacions a les xarxes socials i als seus vídeos a Youtube. Pel que fa a la seva parella, també compta amb un nombre important de fans que celebren cada fotografia o nou repte que ella i la seva dona afronten juntes.

De moment, tal com avança la publicació de 'El Español',  la parella s'hauria decidit per la donació de semen i hauria descartat la gestació subrogada. Per aquest motiu, ja estan consultant diferents clíniques on poder portar a terme aquesta pràctica perquè el seu objectiu és que Dulceida es quedi embarassada abans que finalitzi el 2019.

Un dels seus somnis principals

Alba Paul y Dulceida
Alba Paul i Dulceida volen ampliar la família que han format | Instagram

 

La il·lusió que la 'influencer' té per ser mare no és cap novetat, ja que sempre ha declarat en diferents entrevistes que és un dels seus somnis principals. De fet, en els últims mesos ha pogut posar en pràctica el seu instint maternal amb la neboda d'Alba i pròximament podrà fer el mateix amb el bebè que espera una de les seves millors amigues, Laura Escanes.

Cal recordar que durant l'entrevista que va oferir al programa 'Chester' de Cuatro,  Dulceida va afirmar que ella i la seva parella ja havien parlat d'ampliar la família amb un fill i una filla. Fins i tot, va compartir amb l'audiència els noms que havien pensat, els quals són Alba, Adriana, Valentina, Lola o Anna si fos nena o Álex en el cas que fos un nen.

  • Notícia relacionada: Dulceida i la seva parella parlen sense embuts sobre la seva vida sexual