Fotomuntatge de Dani Alves i Joana Sanz.

«Dani Alves va perdre les formes enganyant-me mentre moria la meva mare»

Joana Sanz, més contundent que mai amb la seva exparella

Ja fa dues setmanes que Joana Sanz va anunciar la seva separació definitiva de Dani Alves. I és que, després de ser acusat d'una violació a una noia el desembre passat a la discoteca Sutton de Barcelona, la model va dir prou.

Amb una carta escrita a mà que va penjar al seu Instagram, la canària comunicava públicament que la seva relació amb el futbolista s'havia trencat de forma definitiva.

Així, Joana Sanz definia de «mesos horribles» aquesta època tan fosca en la seva vida i la del seu marit. No obstant això, tot i reconèixer en el comunicat esmentat que continuava al seu costat, encara que ja no com a parella, ara ha decidit no callar més i ha revelat tot el que fins ara no havia fet públic.

Imatge de Dani Alves i Joana Sanz.
Joana Sanz va anunciar fa dues setmanes la seva separació de Dani Alves. | EP

Joana Sanz, més contundent que mai

Joana Sanz ja actua sense miraments. Mantenir les formes ja no és una opció per a la model i ha decidit tirar pel dret: fer evident la ruptura amb Dani Alves i treure-li tots els draps bruts. Com, per exemple, retreure-li que la presumpta violació de Sutton es va produir mentre la seva mare s'estava morint. 

I és que la canària no va dubtar a contestar una seguidora que li qüestionava la seva separació per Instagram. «Per tots aquests moments compartits junts... No era el moment de deixar-lo de banda», començava. «Entenc el teu dolor i que no perdonis la traïció, però crec que no és el lloc ni les formes».


«El lloc i les formes les va perdre ell (Dani Alves) enganyant-me mentre la meva mare es moria», responia més contundent que mai contra l'exblaugrana. I afegia: «Deixa'm recordar-te que ell em va enganyar. Ho vaig dir clarament... Estic i estaré, però d'una altra manera».

L'última visita de Joana Sanz a la presó

La model visitava Dani Alves a la presó de Brians 2 fa unes setmanes, acompanyada de l'amic del futbolista, Bruno Brasil, on es troba en presó provisional sense fiança des del mes de gener.

Una visita d'uns cinquanta minuts de la qual Joana Sanz no va voler parlar amb la premsa que l'esperava a la porta. No obstant això, la noia sortia amb un rostre seriós que ho revelava tot.

Cal recalcar, a més, que la que era xicota d'Alves feia un mes que no l'anava a veure. Uns fets que ja feien sospitar el que ha acabat passant només uns dies després: la separació definitiva de la parella.