Miguel Ángel Muñoz mirando a la cámara con una sonrisa sin dientes

La dura malaltia de Miquel Ángel Muñoz que li ha provocat un dolor infernal

L'actor ha compartit a les seves xarxes socials els problemes de salut que li han impedit portar una vida normal després del confinament

Miguel Ángel Muñoz s'ha convertit en una de les cares més conegudes del país gràcies a la seva participació en diverses sèries i pel·lícules i al seu pas per la primera edició de 'MASTERCHEF Celebrity', on va aconseguir alçar-se com el primer famós a guanyar el concurs. No obstant això, ara ha estat un problema de salut el que l'ha portat a ser notícia. Fa unes setmanes, l'actor utilitzava les seves xarxes socials per explicar el que li passava. «Avui és un gran dia! Fa set mesos una contractura em va començar a fer la vida impossible i a causa del confinament no vaig poder tractar-me com havia de fer-ho».

Allà també va confessar que va passar el confinament a casa de la seva àvia. «El fet de no poder sortir de casa (de la meva 'tata') sumat a l'estrès del confinament, la responsabilitat i la manca de descans van derivar en un diagnòstic el 24 de juny de dos hèrnies discals cervicals entre les vèrtebres C5-C6 i C6-C7». «Una d'aquestes hèrnies em té pinçat el nervi i a part del dolor més gran que mai havia experimentat, l'hèrnia es va endur tota la força del meu braç esquerre, incloent el tríceps i el pectoral».

El tractament conservador de Miguel Ángel Muñoz

Tot i que en aquests casos, els experts solen optar per passar pel quiròfan per reparar les hèrnies, per a l'actor, tal com ell mateix relata, «potser no era la millor idea», tenint en compte l'«artritis degenerativa i la quantitat de protusions» que pateix. Per aquest motiu, els doctors van optar per seguir un tractament conservador que està basat en punxades per alleujar el dolor i que són acompanyats de sessions intensives de rehabilitació.

«Fins que no vaig passar per la unitat de dolor a que em punxessin no vaig començar a veure la llum i 111 dies després de rehabilitació contínua, 6 dies de natació a la setmana, més entrenament funcional i bicicleta cinc dies més, físic i quiropràctic, torno a veure la llum». «Començo a recuperar la força al braç esquerre i poc a poc vaig estant en forma per recuperar la vida esportiva que em fa tan feliç».

A la fotografia que ha acompanyat el text, Miguel Ángel Muñoz apareix fent 'running' i ha assenyalat que aquests són els primers quilòmetres que ha pogut fer corrent després de diversos mesos, a més de poder «tornar a practicar el ioga», una altra de les seves passions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui és un altre gran dia! ?? Fa 7 mesos una contractura em va començar a fer la vida impossible i causa de el confinament no vaig poder tractar-me com necessitava. El no poder sortir de casa (de la del meu Tata) sumat a l'estrès de l'confinament, la responsabilitat i la falta de descans, van derivar en un diagnòstic el 24 de Juny de 2 hèrnies discals cervicals entre les vèrtebres "C5-C6" i " C6-C7 ". Una d'elles em té pinçat el nervi ia part de el dolor més gran que mai havia experimentat es va endur la força de tot el meu braç esquerre incloent el tríceps i el pectoral. La solució per als neurocirurgians era tan senzilla com operar, treure el disc i posar una altra peça. Però en la meva columna, a causa d'una artritis degenerativa i la quantitat de protusions que tinc potser no era la millor idea. Fins que no vaig passar per la unitat de dolor a que em punxessin no vaig començar a veure la llum i 111 dies després de rehabilitació contínua, 6 dies de natació a la setmana + entrenament funcional i bicicleta altres 5 dies, físio i quiropràctic, torno a veure la llum! ?? Començo a recuperar la força al braç esquerre i poc a poc vaig estant en forma per recuperar la vida esportiva que em fa tan feliç! ? Avui els meus primers 4K i espero que d'aquí a poc pugui tornar a practicar Ioga! ?? #Gracias a tots els professionals que m'heu i esteu ajudant en el camí! @peluchenestor @amaroycastillo_fisioterapia @sergio_pellon & @metropolitangym (Fernando i Àngel) la meva quiropràctica Evelyn #Fisiomadrid (Marc i Míguel Ángel) i tot l'equip de @gofit_es (Josep, Diego i Cia). ??

Una publicació compartida de Miguel Angel Muñoz (@miguelamunoz) el