Imatge de Terelu Campos i Carmen Borrego

Carmen Borrego explota en ple directe i enfonsa a la seva germana Terelu Campos

La tieta d'Alejandra Rubio s'ha mostrat indignada amb la seva germana

En els últims temps, les Campos s'han vist envoltades en tota mena de polèmiques, tantes que fins i tot podrien haver afectat la relació entre les germanes Carmen Borrego i Terelu Campos a jutjar per la tensió que hi ha avui dia entre elles dues. 

Les filles de María Teresa Campos van protagonitzar el passat dissabte, 7 de novembre, una tensa trobada a 'Viva la vida'. En concret, la petita de les Campos saltava contra la seva germana, deixant a una Emma García totalment atònita per les tallants paraules de la col·laboradora. 

El conflicte entre les dues germanes començava fa ja unes setmanes, després que Borrego concedís una entrevista per a una coneguda revista on assegurava que la seva amiga, Rocío Carrasco mai perdonaria a la seva filla, Rocío Flores. Unes paraules que, sense cap mena de dubte, van molestar molt a Terelu Campos, la qual no veia la necessitat en posar-se en una guerra contra els Flores. 

Tensió entre Carmen Borrego i Terelu Campos

Efectivament, darrere les paraules de la de Màlaga, Antonio David Flores no dubtava en destapar públicament els draps bruts de la família, provocant un gran renou mediàtic que ha durat diverses setmanes.

Aquesta tensió podria haver-li passat factura a la petita de les Campos, la qual no dubtava en atacar a la seva germana, quan aquesta es trobava opinant sobre el conflicte televisiu que mantenen obert Isabel Pantoja i el seu fill, Kiko Rivera

Quan Borrego anava a narrar una anècdota de la 'tonadillera', era ràpidament interrompuda per la seva germana, fet que no ha agradat gens a la col·laboradora, la qual no dubtava en reprendre públicament a la seva germana. «Escolta, estava parlant jo. De veritat és que m'ho treu tot, fins i tot el torn de paraula», es queixava.

Després d'aquesta picabaralla, Emma García no dubtava en intervenir perquè la cosa no anés a més. «Vinga, que no vull un enfrontament entre germanes, eh?», assenyalava la presentadora, preparant-se per a una possible topada entre les dues germanes, un habitual al plató de 'Viva la vida'. 

Els possibles motius del seu distanciament

Segons sembla, i segons diversos mitjans, la petita de les Campos podria estar farta que la seva germana li robi el protagonisme constantment. I és que Terelu Campos ha aconseguit obtenir una major rellevància a 'Viva la vida' tot i començar a col·laborar amb el programa temps després que la seva germana. 

Fa uns dies, Virginia Valdominos, una de les psicòlogues amb les quals es va posar en contacte 'Socialité', assegurava que la tieta d'Alejandra Rubio sentia una enveja desmesurada cap a Terelu Campos, i el motiu no seria altre que la predilecció que la matriarca del clan sent cap a la seva filla gran. 

«La situació de competència de Carmen amb Terelu té a veure amb l'amor de la mare, per veure qui estima més a la mare», assegurava la psicòloga, la qual a més va aconsellar a la petita de les Campos acudir a una psiquiatra per sanejar aquesta enveja. 

La veritat és que la petita de les Campos no està passant pel seu millor moment i, fins i tot, fa unes setmanes amenaçava en abandonar el món de la televisió després dels constants atacs de diversos companys contra la família. 

Des que va decidir deixar el seu lloc com a directora de televisió per a ser un rostre públic, la vida de Carmen Borrego ha fet un canvi radical. Malgrat que en un primer moment es mostrava d'allò més contenta amb el seu lloc com a col·laboradora, el cert és que a poc a poc l'esmenada s'anava sentint cada vegada menys còmoda fins al punt d'abandonar voluntàriament 'Sálvame', el programa que li havia donat la primera oportunitat davant les càmeres.