La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

Surt a la llum la professió amagada del marit de la mediàtica María Patiño

A més de ser actor, el veneçolà té altres negocis amb els quals col·labora Patiño

Per a ningú era un secret la faceta d'actor de Ricardo Rodríguez Olivares, el marit de María Patiño, però ara ha sortit a la llum un altre projecte professional que ha deixat estupefacte a més d'un.

La nova aposta del veneçolà

El marit de la presentadora de 'Socialité' ha estat el protagonista de diversos anuncis i curtmetratges, però fa dos anys va decidir ampliar el seu ventall artístic i es va unir a l'equip de models d'una marca d'ulleres i muntures de titani.
 

Una signatura que utilitza la imatge de Ricardo per a publicitar els seus productes de manera habitual, publicacions a les quals María Patiño no dubte a donar 'm'agrada' i que ella mateixa comparteix en les seves pròpies xarxes socials en algunes ocasions.

Sens dubte són una de les parelles més consolidades després de més de 14 anys junts, tal com demostren tots dos cada vegada que poden. La presentadora de 'Socialité' també ha mostrat el seu suport a la faceta d'actor de la seva parella i fins i tot ha participat en un curtmetratge dirigit per ell.

Ricardo Rodríguez és, sens dubte, el major suport de María Patiño i així ho ha evidenciat durant les últimes setmanes en les quals la periodista ha estat travessant una crisi que ha provocat que estigui més sensible de l'habitual i que fins i tot arribi a afectar-la en la seva feina.

L'altra faceta professional de Ricardo Rodríguez

Però aquests no són els únics treballs de Ricardo Rodríguez. El veneçolà també és un apassionat del menjar i regenta un negoci hostaler al qual ha nomenat Ditirambe. «Food N'Drinks amb aperitius, racions, torrades, 'afterwork', 'spritz', copes, gintònics, còctels i bon ambient».
 

Un establiment que ha definit com «una composició lírica de l'antiga Grècia, el preàmbul d'una festa, com el seu nom indica, idoni per a prendre unes copes ‘afterwork’».

Es tracta d'un negoci que va emprendre al costat de l'actor Javier Redondo i que «ens acosta a un lloc ideal on també es pot desdejunar, menjar o sopar» amb un menú diari de 10 euros.

Decorat a manera de cafè 'lounge', com un loft industrial amb mobles vintage, llums antics, tamborets de disseny, quadres cobrint les parets d'Elena Caicoya, amiga dels propietaris».

El suport de María Patiño

Un establiment assidu per a María Patiño, que assisteix regularment per a les celebracions i on permet saltar-se la dieta i gaudir el menjar, els còctels i el «bon ambient» i al qual ha promocionat de manera activa durant aquest any tan complicat.

La presentadora de 'Socialité' ha aprofitat la seva fama i les seves més de 460 mil seguidors en Instagram per a compartir imatges del local i impulsar el negoci del seu marit durant l'època de crisi provocada per la pandèmia i on bars i restaurants han estat un dels sectors més afectats.