URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Antonio David pateix la humiliació més gran que es recorda en directe a 'Sálvame'

Sembla que l'exguàrdia civil amaga molta informació

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
L'exsecretària d'Antonio David Flores ha confirmat que l'exguàrdia civil és un «mentider compulsiu» | Twitter

Antonio David Flores està sent aquests dies l'absolut protagonista de 'Sálvame'. El motiu? Que està exercint com a concursant de la secció 'Quiero dinero'. Una secció aquesta en la qual, a més de reptes singulars, s'està sotmetent a preguntes molt compromeses a canvi d'una quantia econòmica. Es tracta de preguntes referents no sols a la seva filla (Rocío Flores) sinó també a la seva exdona (Rocío Carrasco) i fins i tot a la seva anterior família política.

Precisament les veritats i mentides que s'estan descobrint d'ell en aquest apartat del programa han propiciat que algú hagi parlat. Ens estem referint a una persona que li coneix molt bé i que li ha 'humiliat' públicament en revelar unes certes informacions. Ens estem referint a Cristina, la que fora secretària d'ell quan va estar casat amb la filla de Rocío Jurado.

L'origen de la humiliació d'Antonio David

Fa uns dies va sorgir la polèmica en la citada secció. Sí, perquè l'ex guàrdia civil va haver de contestar a unes preguntes que havia redactat la seva companya, Lydia Lozano. Preguntes que 'van humiliar' a aquell de manera pública. Sí, perquè van revelar que havia mentit sobre determinades situacions en la seva vida amb Carrasco.

En concret, un dels moments més impactants es va produir quan va rebre la següent pregunta: «Vas lliurar als teus pares els diners de l'exclusiva de l'embaràs de Rocío Carrasco?». Ell va dir que no, però Kopérnica va exposar que mentia.
I això va portar amb si que Antonio David Flores no només s'enfadés moltíssim sinó que amenacés amb marxar-se del programa- acció que no va acabar realitzant.

Antonio David Flores sentado en el plató de 'Sálvame' con una pantalla detrás que tiene escrito varias veces la palabra mentira
S'estan descobrint moltes mentides per part d'Antonio David Flores | Telecinco

L'exsecretària de Flores decideix parlar

Arran d'aquesta esmentada pregunta i l'enuig del col·laborador, 'Sálvame' s'ha posat en contacte amb algú que coneixia el que va succeir amb la citada exclusiva. I aquesta no és una altra que Cristina, que va exercir com a secretària d'ell i de Rocío Carrasco durant el temps que van estar casats.

La dona no ha dubtat a afirmar de manera contundent que és cert que Antonio David Flores ha mentit sobre aquesta qüestió. Així, ha manifestat que ell es va lucrar d'aquesta exclusiva de l'embaràs de la seva primogènita. És més, ha deixat clar que va guardar la quantitat de diners que va guanyar amb aquella a casa dels seus pares.

De la mateixa manera, aquesta dona ha arremès durament contra l'ex guàrdia civil. Així, ha exposat que «és un mentider, un psicòpata. Està malalt. És que té molta destresa i sap molt bé què ha de dir».

Així mateix, ha aprofitat la seva intervenció per a posar-se a favor de Rocío Carrasco. En concret, ha afirmat que si aquesta ha optat pel silenci durant tots aquests anys, és perquè «són moltes les mentides, tantes que hauria d'estar un dia en el plató desmentint-lo tot».

L'empipament d'Antonio David Flores

Visiblement molest perquè 'Sálvame' hagi contactat amb Cristina és com s'ha mostrat el col·laborador. I és que ha considerat que donar-li veu a aquesta dona ha estat una manera d'humiliar-ho públicament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lydia Lozano, completamente rota. La colaboradora ha abandonado esta tarde el plató entre sollozos

Una publicación compartida de Sálvame (@salvameoficial) el

No obstant això, malgrat tot, no ha volgut quedar-se callat sobre aquest tema. Així, sobre les declaracions d'aquella ha exposat que «la demandaré i ja està». És més, no ha dubtat a reptar-la al fet que tregui a la llum pública les proves que demostren el que diu. I ha estat en aquest moment quan ha tornat a amenaçar-la amb portar-la davant la justícia.

D'aquesta manera, ha mostrat aquesta faceta 'amenaçadora' que usa amb els qui parlen d'ell, com ha fet amb Lydia Lozano. En concret, a aquesta li ha dit que, si segueix en aquesta línia, explicarà coses que podrien acabar amb el seu matrimoni. Caldrà esperar per a veure com es resol aquest assumpte: si Cristina aporta documentació sobre la seva versió dels fets o si l'exguàrdia civil la demanda.


Comentaris

envia el comentari