Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Irene Rosales es cansa i trenca el seu silenci en plena guerra del clan Pantoja

La jove s'ha vist ficada enmig del conflicte familiar

Irene Rosales s'ha convertit en notícia i tot perquè ha decidit parlar de la guerra que enfronta al seu marit, Kiko Rivera, i a la seva sogra, Isabel Pantoja. Una guerra que s'ha destapat recentment per qüestions familiars i econòmiques i que no tenen expectatives de millorar, tot el contrari. 

Fins ara, la jove havia preferit mantenir-se al marge i només explicar com es trobava el seu marit. No obstant això, després que s'hagi vist involucrada al mig del conflicte, ha optat per parlar. És més, ho ha fet per a ser contundent al respecte. 

Irene Rosales, atacada

Com hem mencionat, la parella del DJ hauria preferit no entrar en conflicte i optar perquè mare i fill resolguessin els seus conflictes. No obstant això, malgrat tenir aquesta neutralitat, al final s'ha vist seriosament afectada. 

Sí, perquè la seva sogra, que fins a aquell moment l'havia elogiat constantment, ha optat per atacar-la de forma clara. En concret, ha donat a entendre a periodistes que la jove la té oblidada. És més, també ha dit que podria ser la responsable que Kiko Rivera mantingui ara interès per resoldre l'herència del seu pare, Paquirri. 

Així mateix, s'ha de saber que José Antonio León, reporter de 'Sálvame', ha destapat una cosa més. Segons sembla, la 'tonadillera', parlant amb un periodista sobre la situació, ha realitzat una dura confessió. Segons sembla, ha reconegut a aquest que no creu que el seu fill mai es recuperés del tot de les seves addiccions. I a això ha afegit de manera menyspreativa: «Ja vindrà plorant quan aquella el deixi». 

Davant aquestes acusacions indirectes, aquell no ha dubtat en sortir a defensar a la seva esposa. Ho ha fet de manera pública a través d'Instagram amb una publicació que diu així: «Ets el més bonic que m'ha passat a la vida, ja que per tu neixen les nostres princeses. Gràcies a tu la meva vida va canviar, després de molts anys de lluita, però va ser per tu. Només i exclusivament per tu. La qual aguanta els meus mals humors, la qual conviu cada dia i sap tot sobre mi».

La muller de Kiko Rivera trenca el seu silenci

El fet d'haver-se vist atacada per Isabel Pantoja, malgrat no haver-se decidit a parlar, ha fet que Irene reaccioni. Així, no ha dubtat en fer-ho a Twitter i també enfront dels reporters que l'esperaven a les portes de la seva casa a Sevilla. 

En concret, el primer que ha volgut deixar clar és que «estic una mica cansada que em posin les culpes a mi d'una cosa amb la qual no tinc res a veure».

Així mateix, visiblement enfadada, ha reconegut que el que més li molesta de la situació és que s'hagi fet menció als seus pares. Sí, perquè hi ha qui ha especulat que amb la relació que ha mantingut i manté amb els seus progenitors. 

En aquest sentit, Irene Rosales ha manifestat que «l'únic que em dol són els missatges que estic rebent, comparant la meva relació amb la meva mare i el meu pare. Vull deixar-los al marge».

És més, en aquest aspecte, la jove no ha dubtat en subratllar: «El meu pare és una persona malalta, està hospitalitzada, no és conscient de res. La meva mare va morir i l'únic que demano és que parin ja». I és que, com ha indicat, «estic una mica cansada».

Malgrat del seu esgotament per la guerra dels Pantoja, Irene té l'estima del seu marit i de les seves filles, de la resta de familiars i d'amics. Això sense passar per alt que els seus seguidors a les xarxes socials també li estan donant molt de suport. Bona mostra d'això són els missatges que li deixen com aquest: «Molt ànim. Et mereixes el millor» o «Sempre forta».