El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Surt a la llum el veritable motiu que ha separat Isabel Pantoja i Kiko Rivera

L'enfrontament entre Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja no cessa i s'obre un nou capítol amb un altre secret que surt a la llum

La relació entre Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja sembla totalment trencada i empitjorant cada vegada més sense manera de solucionar-ho. I és que els últims escàndols no ajuden a recompondre la relació entre mare i fill, sinó que donen les claus per entendre per què han arribat fins al punt on es troben ara, completament enfrontats. 

Els intercanvis de retrets tant en platós, com a les xarxes socials, com a través de tercers, està sent el pa de cada dia entre ells, i ara, en el seu moment més delicat, ha sortit a la llum un tema espinós que explica sobre les picabaralles que Kiko Rivera guarda cap a la seva mare i que han explotat ara. 

Ara fa 9 anys que Kiko Rivera i la seva parella en aquell moment Jessica Bueno anunciaven que serien pares. L'exclusiva es va publicar a la portada de l''¡Hola!', i en aquesta fotografia apareixien la feliç i flamant parella, acompanyats, com no podia ser d'altra manera, de la 'tonadillera' i futura àvia de la criatura. Doncs ara s'ha pogut saber sobre un autèntic escàndol que gira al voltant d'aquesta exclusiva, i és que la seva mare, Isabel Pantoja, s'hauria emportat gran part dels diners cobrats per aquesta exclusiva. 

Pantoja s'emportava diners que pertanyien a Kiko Rivera

Així ho ha confirmat Kiko Hernández a 'Sálvame', el qual ha detallat els detalls econòmics d'aquesta portada i també de les campanades que van protagonitzar mare i fill a Telecinco, deixant al descobert que la matriarca dels Pantoja sempre ha intentat manejar tot el relacionat amb l'economia de la família, i acusant-la d'abusar del seu fill en aquest aspecte. 

«Perquè la gent sàpiga com li agrada abusar d'altres persones. Kiko no va percebre ni el 10% del que van cobrar els dos per la seva intervenció a les Campanades, ho va cobrar en tres parts i s'aproximava als 10.000 euros. Quan anuncia l'embaràs de Jessica Bueno i Isabel Pantoja apareix en la portada, es van cobrar 150.000 euros i ella pel simple fet d'aparèixer se'n va emportar 100.000 i va deixar 50.000 per a ells. L'abús que ha fet a l'hora d'emportar-se els diners que li corresponien a ell... Kiko clar que ho sap, però ha viscut moltes coses més com aquesta, i per això explota». 

Aquesta afirmació de Kiko, que a més ha corroborat l'entorn més proper a la família, ha deixat estupefactes a l'audiència i als col·laboradors de 'Sálvame', que no donaven crèdit de tant abús i descaradura de la Pantoja cap al seu fill. D'aquesta manera, la imatge pública de la Pantoja queda ara molt tocada.

L'herència de Paquirri, en joc

Però això només seria la punta de l'iceberg, perquè hi hauria un tema molt més sensible per a Kiko Rivera que l'hauria enfrontat definitivament contra la seva mare i hagi dit «fins aquí»: l'herència del seu pare Paquirri. 

I és que el petit dels Rivera realitza una acusació molt greu, i assegura que la seva mare s'hauria aprofitat de la seva joventut per fer-li firmar papers sobre l'herència del seu pare referits a la finca de Cantora: «Quan tenia 18 anys vaig anar amb la meva mare a firmar alguna cosa. Jo era un cap perdut i si la meva mare em deia que firmés allò, jo ho feia. (...) Els meus advocats han demanat el testament del meu pare. En el fons del meu cor sé que passa alguna cosa», va explicar a Mila Ximénez al 'Lecturas' molt dolgut. 

«S'ha dit que el 100% de Cantora era meu, que el meu pare me'l va deixar i que era per a ella l'usdefruit. Aquella casa era meva! Des que tinc ús de raó sé que tinc el 49% i ella el 51%. Tinc por, què em trobaré? Em rematarà això?», ha assegurat en aquesta entrevista, afirmant que vol arribar fins al final i complir amb la voluntat del seu pare. «Vull saber el que volia el meu pare, perquè si això no s'ha complert, m'encarregaré que es respecti la seva última voluntat», ha afirmat categòricament. 

Per si tot això no fos suficient, en aquesta demolidora entrevista a 'Lecturas' que ha suposat tot un escàndol, Kiko ha volgut desvetllar-ho tot i no deixar-se res per explicar, relatant fins i tot aspectes de la relació entre la Pantoja i els seus nets: «La meva mare com a àvia no existeix. Només veu a les meves filles quan les porto. El dia que va morir la meva sogra, li vaig enviar un missatge: «Mama, només quedes tu. Espero que estiguis amb elles». Saps a qui va a recollir a l'escola? Al meu nebot Alberto — fill d'Isa —».