Lydia Lozano en arxiu al plató de Sálvame

Una acusació de Kiko Matamoros deixa Lydia Lozano amb un atac d'ansietat

Lozano ha estat una gran protagonista de les últimes tardes de 'Sálvame'

Kiko Matamoros se la té jugada a Lydia Lozano i aprofita qualsevol oportunitat per a destrossar a la seva companya públicament. L'última discussió ve vinculada a les cinc preguntes sobre Antonio David Flores i que va redactar la col·laboradora per a ‘Quiero dinero’, el concurs de 'Sálvame' en el qual els col·laboradors tenen l'oportunitat de fer molts diners si a canvi responen a preguntes molt compromeses i participen en arriscats reptes.

Les preguntes de Lydia han despertat la ira d'Antonio David Flores, prometent ahir que anava a compartir la vida privada de la seva companya i la de tot el seu entorn, perquè una de les coses que més va molestar al tertulià va ser que Lydia afegís en una de les preguntes als seus pares, persones que segons ell mai han estat anomenades per ell en televisió, alguna cosa que no seria veritat. Va ser el mateix tertulià el que ja va parlar del seu pare en una entrevista que se li va realitzar en el desaparegut 'Tómbola'.

Antonio David va llançar ahir una primera pista i va donar a entendre que algú molt pròxim a Lydia freqüenta prostíbuls, dins i fora d'Espanya, donant-se a ell mateix un temps per a pensar si ho explica tot o ho deixa així. No obstant això, avui l'amic de Flores, Kiko Matamoros, ha decidit ficar-se en l'escàndol i enfangar per complet a la seva companya explicant alguna cosa que podria suposar la fi de la carrera de la televisiva.

Lydia sofreix un atac d'ansietat en ple directe

Com és habitual, els diners han sortit a relluir en l'acalorada conversa que han mantingut Kiko Matamoros i Lydia Lozano. El tertulià ha volgut recordar-li a la seva companya quan es dedicava a organitzar esdeveniments en els quals es convidava a famosos perquè participessin en les fotos que després es publicaven en les revistes amb els logos de les marques darrere. En un primer moment Lydia no ha entès per on anaven els tirs, fins que ha esclatat el més gran.

Kiko li ha preguntat a la seva companya com pagaven als convidats i ella ha respost que en moltes ocasions se'ls pagaven amb ulleres de sol, bosses i objectes de valor que es lliuraven com a agraïment per assistir a aquestes festes. El tertulià ha donat a entendre que pagaven als famosos amb diners negres i que aquest no es declarava en hisenda, una acusació que Lydia no ha sabut defensar i ha abandonat el plató plorant i amb molta dificultat per a poder respirar.

Mila Ximénez no ha entès els plors de la seva companya, perquè considera que ella va obrir la veda parlant del seu company Antonio David Flores, uns atacs que no sap rebre d'igual manera quan l'afecta a ella mateixa. Finalment, Kiko Matamoros ha volgut demanar perdó a la seva companya, admetent que s'havia excedit i que s'ha deixat portar per el fragor de la batalla per a atacar a la seva companya de programa. Pel seu costat, la tertuliana ha tornat a plorar sorpresa pels passos enrere del seu company i ha rebut de grat les explicacions del seu company.

Veurem si finalment Antonio David s'ho pensa i descarta la idea de revelar els secrets més íntims de Lydia Lozano, deixant per complet al descobert tota la vida privada de la seva companya, alguna cosa que sempre ha volgut preservar la veterana periodista de Telecinco i també si la col·laboradora accepta convertir-se en la nova concursant de ‘Quiero dinero’ quan Flores abandoni el tron.