Ana María Aldon

La famosa que insinua que a Ana Maria Aldón li agraden les noies: «Em tocava»

La seva companya de 'Supervivientes' té molt a dir sobre la seva experiència amb la dona d'Ortega Cano

Tot i que és molt feliç al costat de José María Ortega Cano, Ana María Aldón podria sentir una certa atracció cap a les dones, o almenys això és el que assegura Yiya el Guillén. La polèmica concursant i la madrastra de Gloria Camila van protagonitzar diverses topades a 'Supervivientes 2020', i sembla que ara, també a Espanya.

Malgrat que l'andalusa ha decidit tancar l'orella als constants comentaris de la concursant, aquesta sembla no haver oblidat el seu ressentiment cap a la dona d'Ortega Cano. És per això que no ha dubtat a carregar contra ella a través del seu canal de Mtmad al costat del seu amic i company d'edició, el cantant Nyno Vargas.

Yiya acusa Aldón de pertànyer «a l’altra vorera»

«Sempre s'ha parlat que Ana María Aldón és de l'altra vorera. Em va tocar el cul a mi, però també a Ivana, a Fani i a tota la que passés per davant», sentenciava Yiya del Guillén assegurant que no era la primera vegada que havien arribat a les seves oïdes aquests rumors.

Clara i contundent, l'artista no dubtava a recalcar que la de Sanlúcar de Barrameda podria ser homosexual, assegurant que es parlava que aquesta «li agrada més el peix que la carn», davant un Nyno Vargas que confirmava cadascuna de les paraules que deia la que fora concursant d' 'Un príncipe para tres princesas'.

Ana María Aldón, molt enamorada del seu marit

La veritat és que aquestes declaracions per part de l'extremenya han resultat sorprenents. Sempre exposada com una dona tradicional, fidel, honesta i lleial al seu espòs, mai s'havia posat en dubte la seva sexualitat, i més tenint en compte que ha estat mare fins a dues ocasions i totes les parelles que ha tingut han estat homes.

Tant és així, que la de Sanlúcar mai ha tingut objeccions a parlar públicament sobre sexe, fins i tot a 'Supervivientes' on va compartir hores i hores de convivència amb Yiya, qui fins i tot arribava a dir públicament que a Ana María Aldón se li «injectaven els ulls de salmorejo» cada vegada que parlava del torero.

I és que, de manera divertida, Ana María no dubtava a assegurar que el seu marit «tenia uns ous molt durs i molt rics», unes declaracions que li han costat el cabreig de Gloria Camila, que demanava respecte cap al seu pare.

Aldón manté el silenci davant les declaracions de Yiya

De moment, la concursant ha preferit tancar l'orella i no contestar a les constants provocacions de Yiya, alguna cosa que també feia a Hondures, on havia de bregar amb les constants disputes entre l'extremenya i la filla d'Antonio David Flores, Rocío Flores, a qui va fer la vida impossible dins de l'illa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A por otra semana más!!! . #anamariaaldon

Una publicación compartida de ??? ????? ????? (@anamariaaldon) el

Malgrat els rumors difosos per l'extremenya, Ana María Aldón està molt feliç al costat de José Ortega Cano i així ho ha manifestat públicament en diverses ocasions. Malgrat portar-se més de 20 anys, la química entre la dissenyadora i el torero és més que evident, i per a mostra d'això la rapidesa amb la qual ella es va quedar embarassada del vidu de Rocío Jurado.

Ara, als seus 43 anys, la dissenyadora té un fill en comú amb el torero de tan sols 7 anys que és testimoni de l'amor i de l'afecte que els seus pares es professen dia si i dia també. Són molts qui han intentat separar-los i enfonsar-los i l’última ha estat Yiya del Guillén, qui sempre ha intentat buscar gresca televisiva contra la gaditana.