Fani Carbajo al plató de La isla de las tentaciones

Fani Carbajo intervé en la guerra del clan Pantoja i carrega durament contra Isabel

Fani ha tret la cara per la seva amiga, Irene Rosales

Fa només uns dies, el món de la premsa rosa es revolucionava desprès que Kiko Rivera concedís una polèmica entrevista en la qual carregava, per primera vegada, contra la seva mare, Isabel Pantoja, acusant-la de mala mare i d'intentar quedar-se amb la part de l'herència que Paquirri li havia deixat abans de morir. 

Ara, una tercera s'ha unit a la guerra familiar dels Pantoja, Fani Carbajo. La polèmica concursant de 'La isla de las tentaciones' també ha decidit opinar sobre el conflicte familiar en qualitat d'amiga de la família, en especial d'Irene Rosales a qui va conèixer a 'Supervivientes'. 

Fani es posiciona a favor d'Irene

Sincera i sense pèls a la llengua, la jove ha opinat sobre la suposada mentida que la 'tonadillera' li havia dit al DJ sobre l'herència de Paquirri que li correspondria a ell. Una mentida que Kiko hauria descobert després de ser coneixedor d'uns assumptes sobre la gestió del patrimoni del conegut torer després de la seva mort. 

És per això que el conegut DJ ja ha manifestat que farà tot el possible per arribar al final d'aquest incòmode tema, molt a pesar de la seva mare, la qual no ha dubtat en mostrar el seu enfadament pocs dies després de mostrar-li el seu suport econòmic a l'artista després que reconegués estar travessant una depressió a 'Sábado Deluxe'. 

«Em fa molta llàstima, i crec que serà un cop bastant dur per a Kiko. A la vista està que la mare no ha fet res mai pel fill, sempre ha estat la seva dona», sentenciava la polèmica concursant deixant clar que en aquesta guerra es posiciona a favor de la col·laboradora. 

La que va ser participant de 'La isla de las tentaciones' no dubtava en defensar a la seva amiga en assegurar que Irene Rosales era «una dona de cap a peus» i que així ho havia demostrat en diverses ocasions saltant per a defensar al seu marit. 

Per si no n'hi hagués prou, Fani acaba manifestant que la intèrpret de 'Marinero de luces' «tenia molt d'afany de protagonisme», una cosa que es notava, ja que, «cada vegada que el seu fill ha volgut fer alguna cosa, un programa, treure un projecte... sempre ha hagut d'estar ella, mai ha deixat que el seu fill creixés per ell sol. Jo crec que li hauria anat molt millor si no hagués estat tan controlat per ella».

Fani, la portaveu d'Irene? 

El cert és que, mentre Fani Carbajo parla clar sobre Isabel Pantoja, Irene Rosales prefereix mantenir-se en silenci malgrat que les declaracions d'Isabel Pantoja també l'englobin a ella. 

La 'tonadillera' hauria assenyalat que la col·laboradora de 'Viva la Vida' era, en part, la culpable que la relació entre el seu fill gran es veiés refredada en els últims mesos i, fins i tot, arribava a dir que ja vindria plorant als seus braços quan la seva dona l'abandonés. 

Malgrat les paraules d'Isabel Pantoja, Irene està intentant mantenir-se al marge encara que sembla que ja ha trobat a la seva persona de confiança per a fer públic tot aquell que ella no vol dir públicament. 

De moment, Fani sembla encantada amb aquest paper. I és que la jove no ha dubtat en arremetre contra la 'tonadillera' encara que, pràcticament, no la coneix de res. Un conflicte sobre el qual ja han opinat diversos famosos com Anabel Pantoja, Pepi Valladares o Jorge Javier Vázquez

Sembla que Kiko Rivera s'ha unit així a la lluita dels seus germans, Cayetano i Fran Rivera, els quals es mantenien en contra la Pantoja per l'herència del seu pare, Paquirrín.