YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen un altre secret amagat de la Zarzuela que fa tremolar tota la Família Reial

La Monarquia torna a estar al centre de la polèmica, sense haver-se recuperat de les últimes

El rei emèrit Joan Carles I en primer pla, mirant a càmara
El rei emèrit, Joan Carles I, hauria amagat una altra fortuna de milions d'euros a l'illa de Jersey | europa press

El rei emèrit, Joan Carles I, té gairebé 10 milions d'euros en un compte actiu a l'illa de Jersey. Joan Carles I hauria intentat moure recentment diners d'aquest compte en aquest paradís fiscal, segons ha informat la Sexta. El Servei de Prevenció de Blanqueig de Capitals (Sepblac) va traslladar una alerta a la Fiscalia Anticorrupció després d'haver localitzat aquesta fortuna oculta de l'emèrit, que fins ara havia passat desapercebuda. 

Tercera investigació a nom del rei emèrit Joan Carles I

Així, unes noves diligències de la Fiscalia investigaran l'existència d'un 'trust' en el qual figura Joan Carles I com a beneficiari i que es nodreix de fons d'un altre vehicle financer similar a les Illes del Canal constituït a la dècada dels anys 90. La nova fortuna va ser traspassada l'any 2005 al citat 'trust', que ha mogut almenys cinc milions d'euros, segons va avançar aquest divendres 'El Mundo' en la seva edició digital.Aquesta alerta ha derivat en una tercera recerca relativa al rei emèrit, que es troba en estat «molt embrionari» i de la qual s'ocuparà, igual que les dues anteriors, la Fiscalia del Tribunal Suprem amb la col·laboració del fiscal cap Anticorrupció Alejandro Luzón. Les perquisicions, segons ha indicat la fiscal general de l'Estat, Dolores Delgado, encara han de ser incoades formalment.Aquesta tercera línia de recerca s'uneix a les altres dues ja obertes al rei emèrit, la primera per possibles comissions procedents de l'AVE a la Meca i que previsiblement serà arxivada respecte al pare de Felip VI per no trobar-se indicis que es puguin perseguir respecte d'aquest aforat.

Rafa Nadal defensa que Joan Carles I ha fet molt «per Espanya»

Arran de les investigacions per presumpta corrupció, i sobretot amb la decisió d'abandonar el país, la imatge de Joan Carles I ha quedat molt tocada a Espanya. Una de les persones que no ha dubtat a defensar-lo, fins a cert punt, ha estat el tenista Rafa Nadal, que va assenyalar fa uns dies que, si bé es pot haver «equivocat» en algunes accions, «sempre» cal recordar-lo pel que «ha fet per Espanya»


Comentaris

envia el comentari