Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

El motiu real pel qual Isabel Pantoja i Kiko Rivera no van vendre Cantora

Kiko Rivera ha assegurat que farà tot el possible per a vendre Cantora

Fa uns dies, Kiko Rivera concedia una polèmica entrevista en la qual atacava durament a la seva mare acusant-la d'haver-lo enganyat amb l'herència del seu pare, Paquirri. El conegut DJ se sincerava amb Mila Ximénez i explicava que la seva mare l'havia fet firmar un document en el qual li cedia Cantora. 

Sense cap mena de dubte, Cantora ha suposat un refugi per a la 'tonadillera' des que va iniciar la seva relació amb el conegut torer. Tant és així que la cantant lluitava amb totes les seves forces per quedar-se a la finca. 

Després de quinze anys de lluita, la cantant aconseguia anar a viure a la finca. Entre les parets de Cantora, Isabel Pantoja va viure els conflictes amb la seva filla, Isa Pantoja, i fins i tot els pitjors dies del cas Malaya, pel qual ha hagut de complir alguns anys a la presó. 

Sense cap mena de dubte, Cantora ha estat testimoni dels millors i els pitjors dies de l'artista, és per aquest motiu que ja ha manifestat en diverses ocasions que «mai vendré Cantora».

L'única vegada que Isabel Pantoja es va plantejar vendre la finca

L'única ocasió en la qual Isabel Pantoja es va plantejar vendre Cantora va ser el 2017, quan la finca era embargada per Hisenda a causa de les irregularitats de la renda de, com a mínim, tres exercicis. 

L'Agència Tributària va acceptar Cantora com a garantia i es va taxar per a subhasta en poc més de quatre milions d'euros. Sense cap mena de dubte, ha estat un moment molt difícil per a la intèrpret de 'Marinero de luces', la qual veia com la casa en la qual havia criat als seus fills anava a ser venuda per a acabar amb el seu deute amb Hisenda. 

No obstant això, no seria venuda a qualsevol preu. Segons la revista 'Diez Minutos', en aquella època l'artista demanava ni més ni menys que set milions d'euros per la finca, una xifra que, sense cap mena de dubte espantava els possibles compradors. 

Ara, la possible venda de Cantora torna a sonar amb força després que Kiko Rivera tragués a la llum la veritat sobre l'herència de Paquirri. El mateix DJ assegurava que «no vaig a Cantora pel bé de la meva salut i pel bé de les meves filles», i fins i tot arribava a assegurar que la venda de Cantora podria ser la solució de tots els seus problemes. 

Tot i l'opinió del seu fill, Isabel Pantoja es nega en rotund a vendre la finca, encara que hi va haver un temps en el qual quasi la ven per tal de tancar els seus deutes econòmics amb Hisenda i refer la seva vida a Madrid

De moment, Isabel Pantoja posseeix el 51% de la finca, mentre que el DJ es queda amb el 49% restant. Tot i la negativa de la seva mare a vendre Cantora, Kiko Rivera ja ha advertit que «lluitaré fins al final, tombant a qui faci falta tombar. Si ells no van saber respectar la seva voluntat, si encara està en les meves mans, et juro per Déu que jo ho faré».

El conegut autor de 'Quítate el top' ja ha manifestat la seva intenció de vendre la finca ni més ni menys que per 4,4 milions d'euros, una xifra bastant més inferior als set milions d'euros que demanava la seva mare l'any 2017.