Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Edmundo Arrocet somrient a la premiere del documental 'Invisibles' a Madrid el 2022

Edmundo Arrocet, assenyalat per algú especial: «Manipulador, egoista i faldiller»

Una persona que coneix Edmundo Arrocet deixa clar com és

Edmundo Arrocet ha tornat a l'esfera pública després de la mort de María Teresa Campos. L'actor argentí, que feia una temporada que estava lluny d'Espanya, ha tornat poc després de la mort d'aquella que va ser la seva parella durant diversos anys. Edmundo, que recentment va concedir una entrevista polèmica a un mitjà conegut, ha vist com algú que té molt a veure amb ell ha valorat les seves últimes declaracions.

Arrocet era portada de Diez Minutos només unes setmanes després de la mort de la seva exparella, amb què va tenir una relació de gairebé sis anys. De les seves declaracions destaca l'afirmació que María Teresa va voler casar-s'hi per deixar-li una pensió per si li passava alguna cosa. A més, va defensar que era ell qui pagava quan se n'anaven de viatge, que ell mateix va ser el cuidador nocturn de la presentadora i que solucionava tots els problemes de casa seva.

El suposat fill de Bigote Arrocet esclata contra ell després de les seves declaracions

A més també va revelar que, durant el temps que va durar la relació amb la comunicadora, les seves filles amb prou feines es van acostar a veure la seva mare. En concret, i segons les seves paraules, Terelu va anar a casa de la seva mare unes 10 vegades i Carmen Borrego, ni això.

Davant d'aquestes acusacions, Carmen Borrego, filla petita de María Teresa, explicava que no estava disposada a quedar-se de braços plegats, per la qual cosa ja hauria emprès accions legals. «No permetrem ni una difamació més», advertia la col·laboradora del programa 'Vamos a ver'.

Més enllà de la reacció de les filles de María Teresa Campos, hi ha una altra persona que aporta el seu punt de vista sobre el tema. Es tracta d'Alexis Ledgard, fill del còmic, que ha assegurat que «el que està fent la veritat és que no té nom», referint-se a les paraules del seu pare. El català s'ha posicionat clarament a favor de les germanes Campos i ha qualificat l'argentí d'«oportunista, manipulador, faldiller i un encantador de serps».

El fill d'Arrocet va veure com les proves d'ADN van determinar l'any 2020 que no tenia cap vincle genètic amb Bigote. Tot i això, tots dos donaven per fet que eren pare i fill per la relació extramatrimonial que Arrocet va tenir amb Anette Ledgard, mare d'Alexis. Ara, aquest ha trencat el seu silenci i considera que l'objectiu d'Edmundo és guanyar notorietat, que en parlin i així aconseguir benefici econòmic.

Edmundo Arrocet és acusat d'engalipador i manipulador per Alexis Ledgard

Alexis, que va reconèixer que «va ser una alegria haver descobert que un personatge així no és el meu pare», es mostra indignat amb aquest. El català ha aprofitat la seva intervenció per mostrar la seva solidaritat amb la família de Maria Teresa Campos. «Envio tot el meu suport a la família d'ella», ha expressat.

Davant les afirmacions d'Arrocet en què deia que les filles de María Teresa no se n'ocupaven, Ledgard té la seva pròpia versió. "Diu que han passat poques vegades per casa seva, però ell no estava gaire; crec que l'evitaven. No té cap sentit res d'això que diu aquí, parlar ara de María Teresa perquè ha mort, la veritat és que això no té nom».

Imatge de María Teresa Campos y Edmndo Arrocet junts a la presentació d'un disc al Corte Inglés d Madrid,
Alexis Legard ha criticat qui creia que era el seu pare després de l'entrevista. | GTRES

A més, el català ha revelat que Edmundo és un home «engalipador i un manipulador». I ha reconegut el que va viure amb ell: «L'únic que vull per a ell és que pari ja, a mi em va fer molt de mal. La veritat que un pare et manipuli…».