Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Juan José Ballesta somrient a l'estrena de 'Padre no hay más que uno 3'

La versió que ha donat Juanjo Ballesta després de les acusacions que ha rebut

Juanjo Ballesta ha aportat el seu punt de vista sobre els fets

Juan José Ballesta torna a ser notícia i no és, en aquest cas, res relacionat amb la professió que porta exercint des de la seva joventut.

El protagonista d''El Bola', pel·lícula per la qual va guanyar un Goya, era denunciat aquesta setmana com a autor d'una presumpta agressió sexual.

Pel que sembla, una amiga de la infància de l'intèrpret hauria interposat una denúncia per la qual haurà de respondre al jutjat en qualitat d'investigat.

Va ser, durant una nit de «festa, alcohol i drogues» quan, segons la mateixa demandant, Ballesta va introduir la mà a la roba interior de l'afectada. Una denúncia per la qual l'actor es veurà obligat a comparèixer en un jutjat de Parla, a Madrid, el proper 7 de novembre com a investigat.

Juan José Ballesta torna al focus mediàtic per una presumpta agressió sexual

Ara ha estat la seva advocada, Beatriz Uriarte, que confirma que el seu client de moment no ha estat acusat formalment. D'altra banda, la lletrada ha negat contundent que Juan José conegui la suposada víctima. «El meu client el que refereix és que no coneix aquesta persona. Com que no la coneix, jo tampoc puc aportar moltes més dades del procediment», reconeix.

Fins ara Juan José Ballesta només ha estat citat al jutjat per aclarir els fets dels quals és acusat. Una dada en què ha insistit l'advocada de l'actor. «El meu client no té cap mena d'antecedent ni penal ni policial ni ha existit cap mena de sentència», ha explicat.

I afegeix: «Hi ha una investigació i declararem davant de l'autoritat judicial. No ha estat acusat de res perquè ni tan sols ha estat ratificada la denúncia per part de la denunciant», ha dit.

Fotografia de Juan José Ballesta parlant amb la premsa d'Europa Press
L'advocada de Juan José Ballesta ha explicat que el seu client no coneix la demandant | Europa Press

En concret, els fets denunciats van tenir lloc, presumptament, una nit del mes de juliol passat a la localitat de Parla, al sud de la capital. Beatriz Uriarte ha mostrat la seva desconfiança davant de les declaracions de la dona que denuncia. «M'estranya que això hagi pogut passar perquè tenen una diferència d'edat molt àmplia», explica.

A més, aporta més consideracions: «Quan aquesta senyora tenia deu anys, que és a la seva infància, el meu client encara no havia nascut. És una mica difícil que sigui la seva amiga de la infància», matisa. D'altra banda ha revelat que no eren veïns, ja que «pel que hem pogut veure no viuen al mateix bloc», deixava clar l'advocada de l'actor.

El seu desig més immediat és que «arribi com més aviat millor el moment per prestar declaració. Per poder acabar amb aquest procediment i que[l'actor]pugui seguir fent la seva vida com l'estava fent fins ara», va declarar.

El programa 'Espejo Público' es feia ressò de la notícia i aconseguia accedir al contingut de la denúncia. Al text la suposada víctima explica que és amiga de l'actor des de la infància, ja que, segons sembla, eren veïns. A més, afegeix: «No em vaig negar, però tampoc vaig consentir».

Una vida polèmica

La veritat és que els darrers temps han estat una mica convulsos per a l'intèrpret. Va ser el mes de desembre passat quan els seus familiars van alertar que Ballesta estava en parador desconegut després de diversos dies sense contactar amb ell. Després de dies d'incertesa i amb una investigació en marxa, l'actor va aparèixer.

També va ser polèmic el moment en què va pujar un vídeo a xarxes socials en què circulava a 180 quilòmetres per hora. Una conducció temerària en què va posar en perill la seva vida i la dels seus acompanyants. Caldrà esperar, doncs, la declaració de Juan José Ballesta per veure si finalment el jutge l'acusa o no d'agressió sexual.