Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de pantalla del canal de YouTube 'Diego Arrabal Paparazzo', amb Diego Arrabal parlant

Diego Arrabal confirma dades noves sobre la boda d'Isa Pantoja i Asraf Beno

Diego Arrabal revela certs detalls relevants sobre l'enllaç

Diego Arrabal no li ha tret l'ull els últims dies a l'esperat enllaç nupcial entre Isa Pantoja i Asraf Beno. Una boda que ha generat un gran interès i que ha deixat una sorpresa majúscula les últimes hores.

Tot apuntava que la cerimònia civil i el banquet de la boda de la parella es produiria aquest divendres 13 d'octubre. Ara bé, finalment, ha saltat la bomba que a molts els ha resultat inesperada del tot.

I tot després que la filla d'Isabel Pantoja revelés a les seves xarxes socials, que encara que li «soni estrany», ja era la dona oficialment del seu noi. Recordem que el banquet nupcial se celebrarà aquesta tarda a la hisenda Al Baraka, un complex hostaler a prop de Sevilla.

Isa Pantoja feia saber als milers de seguidors que ja s'havia casat amb Asraf. El cas és que ho han fet davant un notari a la localitat madrilenya de Fuenlabrada.

Diego Arrabal revela noves dades sobre l'enllaç d'Isa Pantoja i Asraf

A mesura que s'avançava el matí de dimarts, s'han revelat diversos detalls en diferents programes de televisió. El cas és que alguns aspectes nous d'aquest esdeveniment que afecten la filla de la 'tonadillera' han estat exposats per Diego Arrabal.

ISA PANTOJA Y ASRAF BENO ya son marido y mujer: todos los detalles de su boda ante notario.

S'ha explicat les últimes hores que Isa Pantoja va portar com a testimoni el seu representant i amiga Sonia, mentre que Asraf va fer el mateix amb la seva mare.

Captura del canal de YouTube de Diego Arrabal des del cotxe
Diego Arrabal ofereix nous detalls de la boda d'Isa Pantoja. | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Diego Arrabal ha explicat al seu canal de YouTube que a la boda acudiran el català Jorge Javier Vázquez, en qualitat de padrí, Carmen Borrego o Lydia Lozano, entre altres il·lustres convidats. «M'alegro per Isa i per Asraf perquè els ha costat casar-se», ha deixat anar Diego al seu canal aquest dimarts 10 d'octubre.

El paparazzi i excol·laborador de Telecinco també ha posat el focus a la figura de Luis Pliego. I és que aquest ha donat gran part dels detalls d'aquesta boda civil celebrada fa uns dies.

Arrabal confirma diversos convidats que aniran a l'enllaç d'Isa i Asraf

Arrabal va exposar a YouTube per què Luis Pliego, director de Lecturas, ho sabia tot sobre l'enllaç oficial. I és que serà aquesta revista del cor la que surti la setmana que ve amb la gran exclusiva de la boda. Una boda entre Isa Pantoja i Asraf que segurament no deixa indiferent ningú.

Isa Pantoja i Jorge Javier a Contes Xinesos el dilluns 25 de setembre
A més de Jorge Javier, hi haurà més figures conegudes de l'extint 'Sálvame'. | Mediaset

«Jorge Javier serà el padrí per donar una mica més de caixet a l'exclusiva», ha amollat igualment Arrabal. Un paparazzi que no les té totes sobre el possible èxit de l'exclusiva de l'enllaç de la parella.

Sobre l'acte que ha tingut lloc a Fuenlabrada, al paparazzi li fa «pena» que només la seva amiga, el seu representant Sonia, hagi estat amb la peruana. Un dia tan especial com aquell potser mereixia que la jove estigués acompanyada per alguns familiars més.

Isa Pantoja i Asraf Beno ja són oficialment marit i muller

Arrabal afirmava que, malgrat els errors que hagi pogut cometre la filla d'Isabel Pantoja, no es mereixia quedar-se tan sola en un dia tan important per a ella.

Asraf Beno i Isa Pantoja feliços al casament d'Anabel Pantoja
La parella ja s'ha casat a una notaria de Fuenlabrada. | GTRES

A més, sobre Asraf, Arrabal ha indicat que, malgrat la imatge que es pugui tenir del jove, no és com el pinten. I tot després dels incidents que ha tingut en el passat amb Isa Pantoja, com aquella baralla al carrer, però Diego considera que és un bon noi.

Al marroquí el va conèixer quan va començar a treballar a 'Viva la vida', programa en què ja feia temps que col·laborava Diego Arrabal. «El cas és que el veig com un noi força acomplexat i introvertit», ha dit abans de finalitzar un nou directe al seu canal de YouTube.