Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adara Molinero somrient al plató de 'GH VIP'

Adara Molinero revela quin objectiu té des que no treballa a Telecinco

Adara no amaga el que farà a partir d'ara mateix

Adara Molinero ha reprès les seves rutines que es va veure obligada a interrompre durant la seva participació en 'Supervivientes'. La finalista del 'reality' de Telecinco va tenir alguns problemes intestinals al concurs i, un cop a Espanya, es va sotmetre a diverses proves mèdiques. Ara, tres mesos després de tornar d'Hondures, Adara finalment té clar què farà a partir d'aquest moment.

Molinero es va sotmetre a diferents proves mèdiques amb què els especialistes buscaven l'origen dels seus problemes estomacals. Finalment, el diagnòstic va determinar que pateix un sobrecreixement bacterià a l'intestí prim. L'exmodel va prendre una decisió que l'ajudaria i molt a mantenir un bon estat de salut: esport i dieta rigorosament.

Adara Molinero ha explicat quins són els dos canvis importants a la seva vida

«Ja farà tres setmanes gairebé que estic a dieta pel tema de l'estómac. He començat a fer esport fa tres dies, però no estic baixant de pes pel tema dels bacteris que tinc a l'estómac», aclaria a les seves històries d'Instagram.

Ara, Adara ha compartit a aquesta xarxa social el seu propòsit ferm amb el tema de l'exercici. «M'he proposat que des d'aquest dimecres començo ja a entrenar. Espero que sigui un abans i un després com amb el menjar», explicava mostrant la seva intenció de prendre's seriosament això de cuidar-se.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb els cabells recollits parlant amb els seus seguidors en una butaca el 10 d'octubre de 2023
Adara està decidida, ara ja pot reprendre la seva rutina esportiva. | Instagram, @adara_molinero

La madrilenya, a més, ha demanat els seus més de 800.000 seguidors que parin atenció al seu perfil. Adara se sent còmoda en la seva faceta d''influencer' i ha decidit explicar més coses a TikTok. Un mitjà en què promet anar pujant contingut a mesura que vagi creant-lo.

De moment, només hi ha tres vídeos, ja que, segons sembla, ha tingut algun problema amb el compte. Els seus admiradors ara poden fer un 'tour' per casa seva gràcies a un dels vídeos en què recorre cada racó de casa seva.

Adara està convençuda que aquest canvi a la seva vida és una de les seves millors decisions. Després de molts mesos patint problemes intestinals, ha optat per seguir una dieta saludable. Un hàbit que l'ha portada a perdre uns quants quilos en pocs dies i al qual cal afegir la pràctica d'exercici diari.

Recentment, explicava als seus seguidors el secret per mantenir una dieta saludable i evitar caure en la temptació d'aliments perjudicials per a la salut . «Agafar una bossa i ficar tota la porqueria que tenia al rebost i donar-ho a la meva mare. Ho vaig treure tot: ja no hi havia temptacions; vaig deixar de menjar-ho, i de comprar-ho, és clar», explicava.

La 'influencer' està decidida a seguir una rutina esportiva

D'aquesta manera, la guanyadora de 'GH VIP 7' està en un bon moment, animada a mantenir-se en forma amb una rutina d'exercici diari. «Em trobo molt millor. Us animo que us cuideu perquè jo m'he emportat un ensurt molt, molt gran i espero seguir mantenint aquesta alimentació i no tornar a caure mai més», revelava.

Recordem que Adara, abans de marxar a 'Supervivientes', practicava força esport. Durant el temps que va romandre a l'illa, a més de pensar en el menjar, també pensava en les ganes que tenia d'«aixecar peses, però a l'estil bèstia». Tot i això, pels seus problemes de salut i fins que no ha rebut un diagnòstic i un tractament, no ha pogut practicar esport amb normalitat.

Storie d'Adara Molinero ensenyant als seus seguidors els seus problemes amb l'estómac
Adara ha explicat l'evolució de la seva malaltia estomacal a a través de xarxes. | @adara_molinero

Ella mateixa reconeixia que tenia certes limitacions que l'obligaven a començar de mica en mica. «Ara mateix he perdut tota la meva massa muscular i no tinc pràcticament força», confessava al seu Instagram. Tanmateix, ara Adara sembla que per fi està recuperada i ja pot començar a entrenar amb certa normalitat.