Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Urdangarin mirant a la càmera i somrient a Ginebra l'any 2023

Irene Urdangarin i la vida que portarà amb la reina Letícia a La Zarzuela

Irene Urdangarin ja està instal·lada a Madrid

Irene Urdangarin ja es troba instal·lada a la Zarzuela on conviurà durant un temps amb la reina Sofia. La filla de la infanta Cristina no té gaire clar què vol fer amb la seva vida i es prendrà un temps de reflexió.

Mentrestant, els pares li han aconsellat que inverteixi aquest temps a treure's el carnet de conduir i la jove ha acceptat. Per això passarà un temps a Madrid fins que aconsegueixi el permís. Molt a prop seu hi haurà Letícia qui, segons publica El Nacional, no està gaire conforme amb la idea de tenir la seva neboda a prop.

Irene Urdangarin i la seva nova vida a Zarzuela

Irene Urdangarin té per davant l'àrdua tasca d'acostumar-se a la nova vida. La jove va deixar casa seva a Suïssa per instal·lar-se temporalment a la casa dels seus oncles. Concretament en un dels habitatges que comprenen el palau de la Zarzuela on actualment viu la seva àvia materna.

Des de fa anys, la reina Sofia viu al costat de la seva germana Irene de Grècia a la mateixa residència que Felip II i la reina Letícia. Amb la diferència que els reis es troben al Pavelló del Príncep, a pocs metres de l'emèrita.

Irene Urdangarin amb la cara seriosa parlant per telèfon i amb les celles arrufades
Irene Urdangarin ja es troba vivint amb la seva tia Letícia | GTRES

És allà on la filla d'Iñaki Urdangarin s'ha instal·lat per quedar a cura de la seva àvia materna. Aquesta nova situació ha suposat un maldecap tant per a Cristina com per a l'actual monarca. La mare d'Irene tem que la seva filla no se centri en els estudis per treure's el carnet i decideixi gaudir de la nit madrilenya.

Un temor que ve infundat per la proximitat de Victòria Frederica, qui s'emporta d'allò més bé amb la seva cosina. Tal com publica El Nacional, la presència d'Irene a Zarzuela incomoda la seva tia Letícia que no es vol veure esquitxada per possibles escàndols.

Tot i això, els primers dies de la jove a palau han estat molt familiars. Segons va explicar Makoke a Fiesta, la jove se n'hauria anat a sopar amb la seva àvia i la germana d'aquesta «en pla super amigues».

Irene Urdangarin no veurà les seves cosines

Una de les qüestions per les quals la reina hauria acceptat Irene a Zarzuela és que les seves filles no compartiran espai amb ella. Elionor i Sofia es troben formant-se fora de Madrid, per la qual cosa la filla d'Iñaki Urdangarin no conviurà amb elles.

Muntatge d'Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia
Irene estarà a cura de la seva àvia materna | GTRES, catalunyadiari.com

Això, a més de ser un privilegi, també suposa complir amb les normes que regeixin dins de la nova llar. Letícia es preocupa molt que no transcendeixi res del que passa a casa seva i encara menys accepta escàndols.

En aquest sentit, Irene haurà de seguir amb un perfil baix i centrar-se en la seva tasca de treure's el carnet de conduir. Només així podrà tornar a casa seva a Suïssa i tornar a reunir-se amb la família.

La infanta Cristina confia que la seva filla serà responsable i que no serà captada gaudint de la nit madrilenya com la seva cosina Victòria Frederica. Per la seva banda, la reina Sofia està encantada de poder tenir la seva neta amb ella.

Totes dues tenen una relació excel·lent i ara l'emèrita se sent més acompanyada que mai. És cert que viu amb la seva germana, però els seus problemes de salut han augmentat i la dona de Joan Carles I està molt angoixada. Gràcies a la presència d'Irene ara té algú amb qui xerrar i gaudir d'un temps juntes.