Primer pla de Shakira feliç als MTV Video Music Awards

Shakira, assenyalada de nou per un extreballador: «Em cridava contínuament»

Un exxofer de la cantant ha desvetllat el seu costat més fosc

Cada cop són més els rumors que indiquen que Shakira és una mala cap. Uns rumors que han sortit a la llum després que la cantant tragués el seu darrer tema: 'El Jefe'. A partir d'aquesta cançó, pretenia llançar un missatge cap a la desigualtat social, però ha acabat sent un clar atac cap a la família de Gerard Piqué.

Frases com «Diuen que no hi ha mal que duri 100 anys, però aquí hi ha el meu exsogre que encara no ha trepitjat sepultura» o, «Lili Melgar, per a tu aquesta cançó, que no et van pagar la indemnització» són alguns dels versos que la cantant els dedica.

Uns versos amb què pretenia atacar la família, però que se li han girat en contra. Diverses persones que han treballat amb la cantant l'han titllada de «mala cap», i l'han acusat de tractar malament els seus empleats. Ara, les paraules d'un xofer han desvelat la realitat del seu comportament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Obligava a voltejar el mirall central del vehicle perquè no la miressin

Un exxofer de la cantant ha estat qui ha revelat tota la veritat sobre la de Barranquilla. Ho ha fet a Socialité i, ho ha fet sense pèls a la llengua a l'hora d'explicar el que va viure. «Confirmo que l'experiència amb Shakira i el seu germà Tonino durant 10 dies a Madrid va ser de les més desil·lusionants de la meva vida», va explicar.

A més, va indicar que algunes de les peticions que li feia la cantant eren «perilloses». Doncs li va demanar al conductor que manipulés els miralls per no mirar-la. «Havia de voltejar el mirall central del vehicle cap avall, perquè segons ells podies tenir la temptació de mirar-la», va revelar el xòfer.

I no només va carregar contra la cantant, sinó que també va tenir paraules per al germà de la cantant, Tonino. Va indicar que aquest solia seure al seient del copilot i cridava contínuament, creant un ambient tens als viatges.

Tot i això, no tot ha quedat aquí, sinó que també l'ha acusat de filtrar informació a la premsa. «Culpa xofers i empleats de qualsevol índole de filtracions, quan era ell el que estava totalment compinxat amb els paparazzi», va destapar.

Imatge de Shakira amb el seu germà, Tonino Mebarak
Segons el testimoni del xofer, Tonino filtrava informació a la premsa. | Europa Press

I això no va ser tot, abans de finalitzar el relat, el xòfer va indicar que la família és molt garrepa. «No donen propina. Et demanen encàrrecs, que els avancis tu de la butxaca i després et veus pràcticament pidolant-los perquè et tornin l'import que tu has anticipat de la butxaca per als seus capricis», va confessar.

Així, aquestes declaracions se sumen a les d'altres treballadors que també han denunciat públicament certes actituds de la cantant, com ara que va fer fora del rodatge una noia que destacava més que ella.