Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Castro mirant a càmera amb la cara somrient

Marta Castro esclata a 'GH VIP' i deixa clar qui és el seu autèntic enemic

Marta Castro confessa quin company vol veure fora de Guadalix

Marta Castro sembla que segueix sense trobar el feeling amb alguns dels seus companys de 'GH VIP 8'. La xicota de Rodri Fuertes no encaixa a la casa de Guadalix i aquesta sensació l'ha portat a esclatar davant de la resta de concursants.

Hi ha dos grups clarament diferenciats i aquest dijous un perdrà un integrant. En aquest sentit, la influencer ha confessat qui vol veure fora, deixant clar la poca sintonia que té amb un dels habitants de la casa.

Marta Castro declara la guerra a un company de 'GH VIP 8'

Marta Castro era una de les apostes fermes de 'Gran Hermano' després de conèixer la seva relació amb l'ex d'Adara Molinero. No obstant això, lluny de donar contingut, la veritat és que es manté en un segon pla optant per un perfil baix.

Fins ara. Un mes després que comencés l'aventura a Guadalix de la Sierra, l'ex de Fonsi Nieto ha esclatat. Les nominacions de dimecres a la nit mantenien els concursants una mica nerviosos i la guerra entre els dos bàndols augmentava.

Jeesica Bueno, Carmen Alcayde i Marta Castro a la casa de GH VIP
Marta Castro parla sobre quin concursant hauria de sortir expulsat | Mediaset

Gustavo, Albert i Pilar es jugaven la seva permanència al concurs i dimecres a la nit un dels dos grups perdria un integrant. Els concursants especulaven sobre qui seria el pròxim expulsat per l'audiència i Marta té clar qui hauria de ser l'elegit.

Tot i això, la seva elecció no es trobava entre els nominats. Parlant sobre què passaria aquella nit, la influencer va esmentar un altre company que no es jugava l'expulsió. Es tracta d'Álex Caniggia a qui, tot i descriure com «un bon paio», vol que abandoni el concurs ben aviat.

Captura de 'GH VIP' de Marta Castro parlant amb els seus companys enfadada
Marta Castro vol que Álex Caniggia i Albert siguin expulsats de 'GH VIP' | Mediaset

«Ha vingut al que ha vingut i és una pena que no vulgui fer amics», coincidien tots. Pel que sembla el jove està traient de polleguera el grup de Marta i l'ex de Fonsi ha arribat al límit de la seva paciència. «És com un nen gamberro amb ganes de fer entremaliadures», apuntava Jessica Bueno.

Als seus companys no els agraden certes actituds de l'argentí i el grup de Castro vol que surti nominat. Qui sí que podria haver abandonat la casa aquella nit és Albert Infante, cosa que a Marta tampoc li hauria desagradat. «Tant de bo se'n vagi un i s'emporti una hòstia», deia la parella de Rodri.

Marta Castro al punt de mira del seu enemic

El sentiment de Marta cap a Àlex sembla ser recíproc i l'argentí estaria desitjant que la influencer sortís nominada. Així ho va confessar en una conversa amb el seu grup en què van parlar d'un possible pacte de cara a les properes nominacions.

Debatent sobre el repartiment de punts i qui del bàndol contrari s'hauria d'emportar els més alts, Caniggia va triar l'exdona de Fonsi Nieto. Tot i això, Carmen Alcayde i Albert no compartien aquesta decisió.

Captura de 'GH VIP' amb Marta Castro de perfil amb els cabells recollits i en biquini
Marta Castro ha passat una setmana molt complicada dins de Guadalix | Mediaset

«No vull nominar-la, em cau bé, però el dia que surti nominada Marta surt per golejada», apuntava la presentadora. Per a Carmen, el dia que la parella de Rodri estigui entre els nominats la seva expulsió està més que assegurada.

Aquesta mena de «complot» contra Castro coincideix amb la pitjor setmana per a la influencer que va confessar estar molt decebuda amb el seu xicot. Segons va comentar, Rodri li hauria fallat i no hauria complert un acord al qual havien arribat abans que entrés a la casa.

L'ex d'Adara tenia una missió que consistia a enviar un amic als afores de Guadalix perquè li cridés un missatge. Un que ella entengués i que li servís d'ajuda per aguantar al concurs. Això encara no s'ha produït i els ànims de la influencer s'haurien ensorrat.