Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer

Bertín Osborne: el seu pacte econòmic amb Gabriela Guillén durant l'embaràs

Destapen l'acord econòmic de Bertín amb la futura mare del seu fill

Bertín Osborne és conscient que la relació amb la mare del seu pròxim fill, Gabriela Guillén, no és la millor en els darrers temps. Especialment, des que es confirmés que el cantant de Jerez tindria un fill amb ella, una bomba total al món del cor.

Això sí, des del primer moment Bertín Osborne va assegurar que Gabriela rebreia el seu suport en tot moment. Almenys, econòmicament durant l'embaràs i, suposadament, després que naixés el fill. La preocupació de Bertín era que Gabriela, encara que ja no eren parella quan va sortir tot a la llum, no patís cap abandonament econòmic. I així ho ha fet efectiu el bo de Bertín arribant a un acord amb ella.

Bertín Osborne arriba a un acord econòmic amb la futura mare del seu fill

En els últims mesos, l'artista ha decidit passar a l'acció i ha fet diversos ingressos a Gabriela, segons passava l'embaràs. Per això, Gabriela pot estar més que satisfeta pel gest que ha tingut el presentador, i que sens dubte la deixa més tranquil·la pel que fa a la seva estabilitat econòmica.

Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços
Bertín Osborne està pagant uns bons diners cada mes a Gabriela Guillén. | GTRES, E-Noticies

Per exemple, Bertin ha decidit pagar-li el lloguer mensual de l'habitatge on resideix. Estem parlant d'una llar ubicada al centre de Madrid i propera al parc de El Retiro. El cas és que, com que es troba en un lloc privilegiat de la capital d'Espanya, el pis no és gens barat, que compta amb 85 m². Amb gairebé total seguretat, serà la residència de la model després que tingui el seu fill.

Bertín li està pagant el lloguer i altres despeses a Gabriela Guillén

Ha estat Antonio Rossi al programa de Telecinco 'Vamos a ver' qui ha donat més detalls d'aquestes aportacions que està fent Bertín. Unes aportacions que per fi han sortit a la llum.

«Fins on jo sé, n'hi ha mínim dues transferències. L'única cosa que sé és que des de l'últim dia que es van veure ell ha pagat el lloguer i les despeses de l'habitatge de Gaby. Ha pagat, a més, una compensació econòmica per la poca rendibilitat a l'hora d'exercir la seva professió. I és que ha estat amb problemes amb l'embaràs. Perquè no podia exercir amb normalitat», ha afirmat.

Gabriela Guillén amb ulleres de sol al costat d'un taxi acudint a l'hospital
Gabriela Guillén ha arribat a un acord amb Bertín, a través dels seus advocats. | Europa Press

Per si no n'hi hagués prou, Bertín Osborne ha estat generós i li ha enviat força diners per cobrir totes les despeses que requereix la vida diària de Gabriel Guillén. Estem parlant de llum, menjar, aigua i allò relacionat amb el dia a dia. Tot perquè, d'alguna manera, compensi que actualment no pot treballar perquè està en un avançat estat de gestació.

La jove paraguaiana va demanar la baixa mèdica, de manera que des de fa temps ja no pot exercir la seva feina com a model. Cal recordar que Gabriela és autònoma i no pot estar parada sense treballar per tenir uns ingressos dignes.

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Surten a la llum els pagaments que està fent Bertín a la jove paraguaiana

Des de 'Vamos a ver' s'ha revelat que l'últim pagament de Bertín Osborne ha estat al mes de setembre. Això sí, a Telecinco s'ha confirmat que Bertín continua sense parlar-ne. I només ho fa a través dels advocats de Gabriela. «Bertín ha decidit que tot el que hagin de parlar serà mitjançant els advocats. Ja no hi haurà comunicació entre ells», han exposat al programa matinal.

Malgrat aquests pagaments que està fent Bertín Osborne, la relació entre tots dos no és bona. I així ho posava de manifest la model no fa gaire temps. Recordem que Bertín hauria demanat sotmetre's a una prova de paternitat quan neixi el fill, en principi a finals de desembre.