Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gabriela Guillén amb el rostre molt seriós

Gabriela Guillén: quant li paga Bertín Osborne a la recta final de l'embaràs

Gabriela i Bertín han arribat a un acord econòmic

Gabriela Guillén continua estant al punt de mira. I és que tot i que la seva relació amb Bertín Osborne no passa pel millor moment, tots dos podrien haver arribat a un acord econòmic pel bé del seu fill.

Un acord que acaba de sortir a la llum i que permetrà a la model mantenir un estil de vida força còmode durant l'última recta de l'embaràs.

I és que malgrat el distanciament que pugui existir ara mateix entre Gabriela i Bertín, l'artista no ha ajudat a ajudar-la econòmicament. Sobretot, tenint en compte que arribarà un punt on la model s'haurà d'agafar la baixa i deixarà de treballar.

Primer pla de Gabriela Guillén al plató de 'I ara Sonsoles' a Antena 3
Gabriela Guillén està passant per una etapa molt complicada | Antena 3

Osborne no vol que la mare del seu futur fill es preocupi en absolut pels diners, motiu pel qual ha decidit fer-se càrrec de nombroses despeses.

Despeses entre les quals es trobaria el pagament mensual del lloguer de casa seva, un habitatge que està molt ben situat, a tot just uns 15 minuts caminant del Parc del Retiro a Madrid.

Un tema sobre el qual ha aportat més detalls Antonio Rossi a 'Vamos a ver'. "Fins on jo sé hi ha mínim dues transferències", ha explicat el col·laborador.

"Des del darrer dia que es van veure, ell ha pagat el lloguer i les despeses de l'habitatge de Gaby", assegura de primera mà.

Bertín Osborne arriba a un acord amb Gabriela Guillén

A més, Rossi destapa també altres despeses, entre les quals hi ha "una compensació econòmica per baixa rendibilitat". I és que durant aquest temps, Gabriela Guillén no ha pogut exercir la feina amb normalitat a causa del seu embaràs.

Alguna cosa, a la qual cosa se sumen també altres pagaments per fer front a les factures de "llum, aigua o menjar". Així, la model es pot quedar tranquil·la durant els mesos que li queden d'embaràs.

Imatge de Bertín Osborne assegut al sofà a una entrevista per Telecinco. Porta una camisa amb un estampat blau i de fons hi ha un arbre de Nadal amb llums enceses
Bertín Osborne fa front a les despeses de Gabriela Guillén | Telecinco

Si més no, fins que neixi el nadó i hagi de demostrar mitjançant un test d'ADN si és realment fill de Bertín Osborne o no.

Haurien estat les filles de l'artista les que haurien exigit al seu pare que se sotmeti a aquesta prova, ja que no acaben de refiar-se de les intencions de Gabriela. Un cop dur per a la model, i que no ha fet més que distanciar-los encara més en un dels moments més importants de la seva vida.