Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Humberto Janeiro amb rostre neutre a Prado del Rey

Humberto Janeiro, l'oncle discret d'Andreíta: l'última cosa que se'n sap

El germà gran de Jesulín viu allunyat del focus mediàtic

Humberto Janeiro, el germà gran de Jesulín de Ubrique, és, potser, el més desconegut de tots els membres de la família. El primer fill d'Humberto i Carmen Bazán prefereix mantenir-se allunyat del focus mediàtic. Va ser als anys 90 el moment en què Jesulín va començar a ocupar titulars, quan el clan es va fer tan popular que els reporters esperaven diàriament a la porta d'Ambiciones.

Humberto va veure com, més enllà de la popularitat del seu germà gran, també el petit, Víctor, es feia un lloc a les places de toros. Carmen, l'única germana, es va convertir en una coneguda figura televisiva i va fer feines ocasionals com a model. Ell sempre es va mantenir molt més discret, en absolut interessat a seguir els passos de la resta de la seva família.

El germà gran de Jesulín, el menys mediàtic de la família Janeiro

Janeiro, de 51 anys, fa tres dècades que exerceix com a pilot. El seu lloc de residència actual es troba a la localitat gaditana de Jerez de la Frontera, a menys d'una hora amb cotxe de la finca Ambiciones.

El 2014, el germà del popular torero donava la benvinguda al seu primer fill amb María del Pino Puras, la dona de la qual es va enamorar en la seva joventut. La parella, que mai no va arribar a casar-se, va tenir en total tres fills. A finals de 2019 van decidir agafar camins separats posant final a una història d'amor que va durar diverses dècades.

Imatge de Jesulín d'Ubrique amb els seus germans, Víctor i Humberto Janeiro, el seu pare, Humberto Janeiro, la seva dona, María José Campanario, i la seva cunyada, Beatriz Trapote
El germà gran dels Janeiro és pilot i pare de tres fills. | GTRES

L'última vegada que se'l va poder veure en públic va ser el darrer mes de maig amb la seva parella a la plaça de bous de Las Ventas. El pilot hi anava amb motiu dels actes especials amb motiu de la festivitat del Dos de Maig. Els reporters allí congregats van intentar treure unes paraules al germà de Jesulín.

Preguntat per la participació del seu germà petit en 'MasterChef Celebrity', Humberto es va mostrar molt parlador davant els mitjans. «Ha estat dos mesos practicant», reconeixia alhora que apuntava que «el seu plat estrella és la maionesa casolana». Janeiro va reconèixer també que la família estava sorpresa que Jesulín s'hagi atrevit amb el programa de talent culinari.

Mig pla d'Humberto Janeiro amb rostre rialler a Cadis el dia 09 d'agost de 2022
Humberto va reaparèixer davant els mitjans el darrer mes de maig amb la seva parella. | Europa Press

A més, també va tenir paraules per referir-se al benjamí de la família, el petit Hugo, a qui va definir com un nen «preciós, molt bonic». Sens dubte una actitud poc habitual en el fill gran de Carmen Bazán, que sempre s'ha mostrat esquiu amb la premsa.

No obstant això, on no va voler aportar el seu punt de vista, va ser en ser preguntat per la mala relació entre el seu germà Jesulín i la mare de la seva filla, Belén Esteban. Un moment que Janeiro va rebutjar amb un «com diu la televisió, 'no comments'», sense voler entrar a valorar-ho. Això sí, va recalcar que «tots estan bé».

Humberto Janeiro va reaparèixer el darrer mes de maig de la mà de la seva parella actual

Humberto sempre s'ha mostrat preocupat per la seva mare, Carmen Bazán, que se separava del seu marit el 2003. Però va ser el seu pare, Humberto com ell, que quan tenia 8 anys ja li va inculcar el que després es convertiria en la seva professió, pilot. Pel que sembla, el patriarca del clan va anar inculcant als seus fills la professió a què volia que es dediquessin.

Imatge d'arxiu d'Humberto Janeiro seriós al costat d'un cotxe
Pel que sembla, Humberto pare tenia clar a què s'havia de dedicar el seu fill gran. | Europa Press

El mateix va passar amb Jesulín, a qui amb quatre anys el seu pare ja el portava als bous. Pel que fa a Carmen, una futuròloga els va vaticinar que seria model o cantant, així que Humberto va intentar ajudar-la. Per a Víctor va pensar que fos golfista, però finalment es va decantar pel toreig, gens estrany, ja que el mateix Humberto va ser el primer empresari de la plaça de toros de Ubrique.