Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'

Asraf Beno no calla: les seves paraules abans de la boda amb Isa Pantoja

Asraf ha confessat un fet que no esperava de la seva futura dona

Ashraf Beno no veu el moment que arribi el dia més emotiu de la seva vida. I és que en uns dies contraurà matrimoni amb la seva parella des de 2018, Isa Pantoja.

La veritat és que és una boda molt esperada per tots dos i per fi tindrà lloc a Sevilla aquest divendres 13 d'octubre. I tot malgrat la polèmica que ha envoltat aquest enllaç per les absències de pes que tindrà.

Han estat molts els preparatius que han hagut de polir en els darrers temps els dos membres de la parella feliç. Però ja no hi ha marxa enrere i tots dos estan francament nerviosos perquè tot surti perfectament en una boda de la qual, sens dubte, es farà ressò.

Aquestes darreres jornades han estat realment frenètiques per a la filla d'Isabel Pantoja. I és que no ha parat ni un minut i que queda poc de temps d'unir-se en matrimoni amb la persona amb qui vol passar la resta de la seva vida.

Asraf Beno celebra que Isa Pantoja hagi fet un pas endavant en la relació

És cert que Asraf sabia que la seva noia s'havia aclaparat notablement amb certs temes de l'enllaç que, sens dubte, és un pas de gegant a la seva relació. Això sí, pocs dies abans que se celebri l'enllaç nupcial, Isa Pantoja ha pres una decisió de pes, que certament canviarà notablement el futur de tots dos.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno en primer pla amb rostre seriós el 2 de juliol de 2023
Asraf ha dedicat unes paraules a Isa després de veure que s'ha posat a conduir. | Mediaset

I així ha volgut deixar-ne constància en un vídeo el bo d'Asraf Beno i que ha publicat a la xarxa social TikTok. Una xarxa social on acumula milers de seguidors des de fa temps. Sabent com li costa de fer aquest gest a la seva noia, Asraf no ha volgut perdre's aquest moment. Ha gravat unes imatges que és clar que són tota una notícia per a la filla de la 'tonadillera'.

Pocs dies abans de la boda, Asraf Beno no esperava el repte que ha superat Isa

No fa gaire que Isa Pantoja havia confessat que tenia una por important de conduir. Concretament, aquesta patia amaxofòbia, una por irracional a posar-se al volant. La veritat és que el que ha passat a l'inici de la setmana de la boda amb Asraf és que Isa Pantoja ha deixat guardades les pors al calaix. I així, sense pensar-s'ho dues vegades, s'ha posat a conduir davant de la sorpresa del marroquí.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Asraf està feliç perquè la seva noia ha aconseguit conduir per fi. | Instagram, @isapantojam

«Avui hi ha un esdeveniment molt important. I és que la meva 'cari' està conduint», ha dit realment orgullós Asraf. Ho ha fet en un vídeo de TikTok que ha deixat sorprès més d'un seguidor de la parella, tal com s'ha pogut demostrar.

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Asraf Beno celebra per fi que la seva futura dona hagi decidit posar-se al volant

Tot i que poques vegades havia agafat el cotxe per aquesta por existent, Isa Pantoja ha decidit tirar endavant i enfrontar-se a aquesta situació que tan nerviosa li posava. La veritat és que Asraf Beno lloava la predisposició de la seva parella en tot moment. I aquest no ha dubtat a confirmar «que està molt bé en el seu paper de copilot» mentre ella es posa al volant d'una vegada per totes.

Després d'aquesta anècdota que alegra tant el xicot de la jove peruana, tots dos han continuat fent encàrrecs. I han estat preparant els últims detalls perquè no falti de res a la boda del divendres 13 d'octubre.

Fa uns dies, tots dos eren gravats en vídeo mentre procedien al gravat de les aliances de la boda. Un moment d'allò més emotiu que la filla d'Isabel Pantoja va compartir a les seves xarxes per captivar tots els seus seguidors.